Találatok a Östreicher-díj címkére

Találatok száma: 5

A Szőke Szikla támasza – az Östreicher-díjas Bardi Gyöngyi most is beállna röplabdázni

2021-10-10 09:10:32

A 329-szeres válogatott röplabdázó kétszer volt olimpiai negyedik, háromszor Eb-bronzérmes. Többszörös magyar és török bajnok, kupagyőztes, Eb All Star-csapat tagja, hazánkban ötször választották meg az év röplabdázójának. A 63 éves Bardi Gyöngyi napjainkban férje, a betegeskedő Mészöly Kálmán legnagyobb támasza.

Östreicher-díj női röplabda magyar női röplabda-válogatott Mészöly Kálmán Képes Sport Bardi Gyöngyi

Elismerés: idén is kiosztották a Szepesi- és az Östreicher-díjat

2020-08-18 15:08:03

Idén is kiosztották a Szepesi-díjat és az Östreicher-díjat: Lakat T. Károly és a néhai Ladinszky Attila párja, Bodor Ágnes az idei díjazott.

Östreicher-díj elismerés díjazás Szepesi-díj Lakat T. Károly Bodor Ágnes

Aranycsapat: Lantos Mihálynak a pacalpörkölt volt a specialitása a konyhában

2019-09-21 00:46:29

Ötödször ítélte oda a Puskás Nemzetközi Futball Alapítvány az Östreicher-díjat, amelyet idén Lantos Mihályné Beretvás Mária vehetett át. Az Aranycsapat balhátvédjének, Lantos Mihálynak az özvegye az indoklás szerint a házastársként eltöltött negyed évszázad szeretetteljes családi légkörének megteremtéséért, a férje karrierjéhez mindig alkalmazkodva is példamutató pedagógusi és családanyai helytállásáért kapta az elismerést. Az NSO Tv-nek beszélt a megismerkedésükről is, illetve azt is elárulta, férje milyen otthonosan mozgott a konyhában.

Östreicher-díj labdarúgás Lantos Mihályné Lantos Mihály Aranycsapat

Elismerés: Török Lászlóé a Szepesi-díj, Lantos Mihály özvegyéé az Östreicher-díj

2019-09-20 18:09:33

Török László rádiós sportriporter vehette át a Szepesi-díjat, Lantos Mihályné Beretvás Mária pedig az Östreicher-díjat – az elismeréseket ötödször ítélte oda a Puskás Nemzetközi Futball Alapítvány.

Östreicher-díj Török László Szepesi-díj Szepesi György Lantos Mihály Beretvás Mária