Klub-vb: Serge Gnabry megsérült a döntőben

MTI/B. D. K.MTI/B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.02.12. 10:57
null
Egyelőre nem tudni, Gnabrynak mennyit kell kihagynia (Fotó: Getty Images)
Serge Gnabry, a Bayern München szélsője megsérült a labdarúgó-klubvilágbajnokság csütörtöki döntőjében, melyet 1–0-ra nyertek meg a bajorok.

 

A német klub honlapja szerint a válogatott játékos bal combjában elszakadt egy izomrost, de a rövid közleményből nem derül ki, előreláthatólag mennyi időt kell kihagynia.

A Bayern 2013 után hódította el a klubvilágbajnoki címet a mexikói Tigres UANL 1–0-s legyőzésével Katarban. Ezzel minden lehetséges sorozatban az élen végzett, a német bajnokság és kupa, a Bajnokok Ligája, valamint az európai és a német Szuperkupa megnyerése után a hatodik trófeáját szerezte meg egy idényhez kötődően.

A Bundesligában jelenleg is listavezető csapat hétfőn az Arminia Bielefeld ellen folytatja szereplését a bajnokságban.

KLUBVILÁGBAJNOKSÁG, KATAR
DÖNTŐ
Bayern München (német)–Tigres UANL (mexikói) 1–0 (0–0)
Al-Rajjan, Education City Stadium. Vezette: Esteban Ostojich
BAYERN MÜNCHEN: Neuer – Pavard, Süle, L. Hernández, A. Davies – Kimmich, Alaba – Coman (Douglas Costa, 73.), Sané (Musiala, 73.), Gnabry (Tolisso, 64.) – Lewandowski (Choupo-Moting, 73.). Vezetőedző: Hansi Flick
TIGRES UANL: Guzmán – Luis Rodríguez (Quinones, 80.), Reyes, Salcedo, Duenas – Aquino, Rafael Carioca, G. Pizarro, Quinones – C. González, Gignac. Vezetőedző: Ricardo Ferretti
Gólszerző: Pavard (61.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik