Hertha: a PL-csapat menedzserét lenyűgözte, vinné a szélsőt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.28. 12:53
null
Valentino Lazaro (jobbra) a West Ham célkeresztjében? (Fotó: AFP)
Osztrák sajtóértesülések szerint a Premier League-ben szereplő West Ham Valentino Lazaróval, a Hertha BSC labdarúgójával erősítené meg a keretét.

 

Marko Arnautovic hamarosan honfitársát köszönheti a „kalapácsosoknál”? – teszi fel a kérdést a laola1.at portál, amely azt fejtegeti, hogy a West Hamnél hamarosan pótolni kell a 34 esztendős Pablo Zabaletát a védelemben, s két a befutó két osztrák válogatott játékos közül kerülhet ki: elsőként Stefan Lainert, a Salzburg védőjét említik, akinek 2022 nyaráig van érvényes megállapodása a salzburgiakkal.

Az oldalon másik lehetséges opcióként azt a Valentino Lazarót írják, aki jelenleg a Dárdai Pál irányította Hertha BSC futballistája, s nem mellesleg a berliniek kulcsemberévé nőtte ki magát – a 22 éves jobbszélső ebben az idényben eddig 14 összecsapáson lépett pályára, ezeken kétszer volt eredményes, emellett kiosztott két gólpasszt is.

Lazaro értékét a transfermarkt.de piaci hírportál 15 millió euróra becsüli, szerződése 2021 nyaráig érvényes a Herthával, amely általában nyitott játékosai eladására – persze csak a megfelelő áron.

Lazaro kapcsán kiemelik, hogy ő a védelem mellett a középpályán is hatékonyan használható, s mivel Andrij Jarmolenko súlyos Achilles-ín-sérülést szenvedett októberben, valamint Manuel Lanzini is sérüléssel bajlódik, így Lazarót akár egyből be lehetne vetni. Az oldal ráadásul megjegyzi, hogy az osztrák szélső kreativitása és képességei állítólag lenyűgözték Manuel Pellegrinit, a West Ham menedzserét.

Eseménydús tél várhat tehát Dárdaiékra, az elmúlt hetekben ugyanis a nemzetközi sportsajtó több berlini futballistával kapcsolatban is beszámolt más csapatok érdeklődéséről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik