T. D. 2019.11.19 15:05 Frissítve: 2019.11.19 15:40

Videó: óriási balhé, lószállítóban vitték el a csapatot

A rohamrendőröknek kellett közbelépnie egy perui kupamérkőzésen a hétvégén. Két nagy rivális, az egyaránt harmadosztályú Deportivo Garcilaso és a Deportivo Llacuabamba csapott össze, ám a találkozó botrányba fulladt.


A balhé akkor tört ki, amikor a végjátékban a játékvezető az egyik futballistának kiosztott egy piros lapot, majd lefújta a mérkőzést. Az egyik partjelzőt labdával dobták fejbe, miközben egy kapus megindult a játékvezető felé, ám egy rúgással leterítették.

Később más játékosok, valamint az edzők és a pályára berohanó szurkolók is megtámadták a játékvezetői csapatot, akiket a rendőröknek kellett megóvnia a támadóktól. Mindeközben a vendég Llacuabambát rendőri kísérettel, lószállító autóval vitték el a stadionból – a csapatbuszukat a szurkolók kövekkel megdobálták.

A mérkőzés egyébként 1–1-re végződött, az első forduló kétgólos sikere miatt a Llacuabamba ment tovább.

A közösségi médiában már el is terjedtek az esetről készült videók, íme:

Los bichos on Twitter

¡UNA LOCURA! Deportivo Garcilaso entró en descontrol pues Deportivo Llacuabamba le empató a las finales (1-1) la reacción de los hinchas fue de escándalo . ¿Hasta cuándo? https://t.co/yFXfjzgVUp


 

 

Jesús Díaz Príncipe on Twitter

CopaPerú | ¡Lamentable! Futbolistas del Deportivo #Llacuabamba abandonan el estadio de #Cusco a bordo de camión utilizado para transportar caballos de la @PoliciaPeru, tras eliminar a @Dep_Garcilaso. https://t.co/ObeF3Eapyb 

2020.12.02 15:30:02

Minden más foci DUDUCZ TIBOR

A kilencmérkőzéses nyeretlenségi szériáját megszakító szeredi csapat 37-szer szabálytalankodott.

2020.12.01 12:23:55

Minden más foci KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Már az is kisebb csoda volt, hogy Carlos Tévez túlélte nyomortól sújtott gyerekkorát – 76-szoros válogatottként ér véget a karrierje.