Videó: megható búcsú a párja miatt visszavonuló csatárnak

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2021.03.25. 13:43
null
Aligha lehet elképzelni ennél emlékezetesebb búcsút (Fotó: Getty Images)
Aki rendszeresen olvassa a Nemzeti Sport Online-t, az minden bizonnyal tudja, hogy meglehetősen ritkán számolunk be az ausztrál női futballbajnokság fejleményeiről. Most egy megindító történet miatt kivételt teszünk.

Arra aligha kapják fel sokan a fejüket, ha csupán annyit írunk, hogy a Melbourne City a bajnokság utolsó fordulójában otthon 2–1-re legyőzte a Perth Gloryt, és a hazai csapat első gólját az egyszeres ausztrál válogatott csatár, Rhali Dobson szerezte.

Megmagyarázzuk: ez azért különösen érdekes, mert a 28 éves Dobsonnak ez volt karrierje utolsó mérkőzése. Kedvese, Matt Stonham ugyanis agydaganattal küzd, emiatt a futballista úgy döntött, befejezi pályafutását, hogy minél jobban támogathassa párját, aki már túl van a műtéten, de további kezelésekre van szüksége.

A lefújás után jött az igazi meglepetés: a játékos odafutott a pálya szélén álló barátjához, aki egyszer csak előhúzott egy gyűrűt a kabátja zsebéből. Ekkor végképp eltört a mécses Dobsonnál, aki természetesen igent mondott a nagy kérdésre.

Győzelem, gól, lánykérés: nehéz ennél emlékezetesebb utolsó meccset elképzelni.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik