Vb 2014: Özil elárulta, mit mondott David Luiznak a 7–1 után

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.08. 12:52
null
Mesut Özil elnézést kért David Luiztól a mérkőzés után (Fotó: Action Images, archív)
Az Arsenal futballistája, Mesut Özil a klub YouTube-csatornájának elárulta, hogy mivel vigasztalta a brazil válogatott védőjét, David Luizt a 7–1-es német sikerrel végződő világbajnoki elődöntő után.

A brazil labdarúgó-válogatott történetének legnagyobb vereségébe szaladt bele a németek elleni, 2014-es világbajnokság elődöntőjében. A házigazda szűk fél óra után már 5–0-s hátrányban volt, végül 7–1-re kapott ki Joachim Löw csapatától.

Az Arsenal német középpályása, Mesut Özil a klub YouTube-csatornájának adott interjújában emlékezett vissza a mérkőzésre, amelyet követően elnézést kért a brazilok védőjétől, David Luiztól.

„Az összes játékos meglepődött kissé – beleértve engem is. Bő húsz perc után 4–0-ra vezettünk, és azt kérdeztük magunktól, hogy mi a fene történik itt. Hatalmas téttel bíró mérkőzést veszítettek el a brazilok, a szurkolók és a játékosok is sírtak, ilyenkor együtt érez velük az ember. Így hát odamentem David Luizhoz, és azt mondtam neki: »Szívből sajnálom a történteket, az országotok és az embereitek is csodálatosak!«” – mondta Özil.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik