Slavia: megszakadt a csapat 54 meccses veretlenségi sorozata

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.10.04. 07:53
null
A bajnokságban másfél év után kapott ki a Slavia, de a nemzetközi porondon idén az FTC-től is vereséget szenvedett (Fotó: slavia.cz)
A cseh labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában a Sparta Praha hazai pályán 1–0-ra legyőzte az ősi rivális Slavia Prahát, amelynek ezzel megszakadt az 54 meccses veretlenségi sorozata a ligában.

 

Csehül érezhetik magukat a Slavia Prahánál, hiszen az elmúlt idény veretlen bajnoka elbukta az 54 meccses veretlenségi sorozatát a második Sparta Praha miatt. A Slavia legutóbb 2020 márciusában szenvedett vereséget az 1. FC Slováckótól (2–0) a 2019–2020-as idényben, amelynek végén két vereséggel is bajnoki címet ünnepelhettek a fővárosiak.

A jelenlegi kiírásban az egyetlen vereség után a tabella harmadik helyét foglalja el a csapat – habár egy mérkőzéssel kevesebbet játszott –, amely ebben az idényben csak az Európa-konferencialigában szerepel, mivel a Bajnokok Ligája selejtezőjében a Ferencváros búcsúztatta (0–2, 1–0), az Európa-liga playoffkörében pedig a Legia Warszawa (2–2, 1–2).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik