PSG: ízelítőt adott a Netflix a Neymarról készülő sorozatból

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.12.14. 15:46
null
Neymar szeretné, ha az emberek megismernék a valódi személyiségét (Fotó: AFP)
Azt már idén januárban bejelentette a Netflix, hogy dokumentumsorozatot forgat a PSG világklasszis labdarúgójával, Neymarral, azonban most egy közel egyperces ízelítőt is közzétett az amerikai streamingszolgáltató óriás a YouTube-csatornáján.

A háromrészes, Neymar, a tökéletes káosz című dokusorozat a Netflix oldala szerint 2022. január 25-én jelenik meg, és bárki megnézheti, aki előfizet az amerikai cég nyújtotta szolgáltatásra.

A brazil világklasszis az ízelítőben elmondta, szeretné, ha a sorozat bemutatná a valódi személyiségét.

„Az emberek ítéletet mondanak rólam, »Neymar egy szörnyeteg«. Szeretném, hogy jelenetről jelenetre megismerjenek. A családomról, a bizalmi körömről is beszélek, számukra én vagyok Batman, míg akik nem ismernek, automatikusan Jokerként könyvelnek el” – mondta Neymar a YouTube-on megjelent videóban.

Nem ez lesz az első eset, hogy Neymar a Netflix kínálatában fellelhető sorozatban szerepel: a Nagy Pénzrablás (La Casa de Papel) című spanyol drámasorozat harmadik évadában szerzetesként tűnt fel.

A karmester jelenleg sérüléséből lábadozik, mivel a PSG novemberi, Saint-Étienne (3–1) elleni bajnokiján kificamodott a bokája, és ínszalagsérüléseket szenvedett. November végén a közleményükben azt írták a párizsiak, hogy 6-8 hét kihagyás vár a 29 éves támadóra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik