Felnőtt tartalom!
Felnőtt tartalom!

A következő oldalon felnőtt tartalom található! Csak akkor folytassa az olvasást, ha elmúlt 18 éves!

elmúltam 18 éves, folytatom
még nem vagyok 18 éves
H. Á. 2020.11.08 16:11 Frissítve: 2020.11.08 16:29

NL: bizarr ok miatt maradt ki a kapitány az orosz keretből

A magyar válogatottal egy Nemzetek Ligája-csoportban szereplő orosz nemzeti tizenegynél nagy botrány robbant ki vasárnapra virradóra, mely után a csapatkapitány Artyom Dzjuba kikerült a Moldova elleni felkészülési mérkőzésre, illetve a törökök és a szerbek elleni Nemzetek Ligája-meccsre készülő válogatott keretéből.

 

Dzjuba kimaradt a válogatottból (Fotó: Balogh László)

Szombat éjjel felkerült a világhálóra egy videó, amelyen egy Artyom Dzjubára megszólalásig hasonló férfi látható, amint önkielégítést végez, miközben a tévéből egy női műsorvezető hangja hallható.

„Sportszakmai szempontból nézve az ügynek, amibe Dzjuba belekeveredett, semmi köze nincs az orosz labdarúgó-válogatotthoz, éppen ezért a magunk részéről nem is foglalkoznánk ezzel a továbbiakban. Tisztában vagyunk azzal, hogy a válogatott játékosoknak jelenleg az az elsődleges, hogy a novemberi meccsekre maximálisan felkészüljenek. Mindig is hangsúlyoztuk, hogy egy válogatott játékosnak meg kell felelni egy szintnek a pályán és azon kívül is” – idézte az RT Sztanyiszlav Csercseszov szövetségi kapitányt, aki elárulta, hogy a botrány miatt most eltekint a 32 éves játékos meghívásától.

„Dzjubát és a keret többi tagját is szeretném megkímélni a várható feszültségtől, ezért ez alkalommal eltekintek a meghívásától. Így lesz ideje normalizálni a jelenlegi, számára nagyon kényes szituációt. Ezzel együtt remélem, hogy ez a téma a válogatott mostani edzőtábora során többet nem kerül szóba” – zárta rövidre a témát a szövetségi kapitány.

Az egész eset azért kap igazán különös felhangot, mert a felvételen a háttérben menő tévén hallható hölgy elméletileg Marija Orzul, az orosz Match TV riportere, akihez Dzjubát még 2015-ben fűzte állítólag romantikus viszony, miközben mind a ketten házasok voltak. Feleségével, Krisztyinával azóta kibékültek, rendbe jött a házasságuk, s két gyermekük is született.

A videó nyilvánosságra kerülése óta sem Dzjuba sem a klubja, a Zenit nem szólalt meg az ügyben, a labdarúgó Instagram-fiókján pedig kikapcsolták a hozzászólási lehetőséget.

Orosz sajtóértesülések szerint a Zenit a ma esti, FK Krasznodar elleni mérkőzés után tesz valamilyen bejelentést az üggyel kapcsolatban.

A Baza című lap egyébként úgy tudja, hogy a videó nem szombaton, hanem korábban készült, s Dzjuba telefonját meghekkelték a felvételt nyilvánosságra hozók.

2021.01.15 10:56:03

Minden más foci BODNÁR ZALÁN

„Felvette a vállára a keresztet, hogy a legjobb legyen/ a legnagyobb idegen hatalommal szemben.”

2021.01.12 14:40:53

Minden más foci MATYKÓ KÁROLY

A két csoportgyőztes által vívott döntőben a házigazdák Brazíliát győzték le.

2021.01.12 12:34:25

Minden más foci BOROS MIKLÓS

Két piros lap is villant a rangadón, a szentgyörgyiek ikszeltek a Craiovával.

2021.01.08 10:58:00

Minden más foci CSILLAG PÉTER

Castro, Chávez, Morales – ilyen volt az  „isteni” Diego kapcsolata a tekintélyelvű államvezetőkkel.