NBK: James tekerése végezte ki az Intert, sima Real-siker

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.27. 15:53
null
Könnyedén nyert a Real (Fotó: Twitter)
A Real Madrid Jesé Rodríguez, Raphaël Varane és James Rodríguez góljával 3–0-ra legyőzte az Inter labdarúgócsapatát a Nemzetközi Bajnokok Kupájában.

Rafa Benítez ismét a Karim Benzema, azaz a csapat egyetlen igazi centere nélküli játékot próbálgatta. Ezúttal azonban nem Cristiano Ronaldo játszott középen, hanem Jesé Rodríguez. A francián kívül a mezőnyjátékosok közül James Rodríguez és Luka Modric maradt ki az előző edző, Carlo Ancelotti alapcsapatából, valamint Dani Carvajal helyett Danilo volt a jobbhátvéd, míg a kaput Keylor Navas védte.

Az első igazán veszélyes helyzet a 15. percben volt, ekkor Cristiano Ronaldo távoli (csaknem 30 méteres) szabadrúgását védte nagy bravúrral Samir Handanovic. A 21. percben jött a válasz, a Real Madriddal is szóba hozott Mauro Icardi 25 méterről tekert kapura, és nem sokkal tévesztette el a célt.

A 29. percben azonban megszerezte a vezetést a királyi gárda, Jesé a tizenhatoson belül cselezte ki Jeison Murillót, majd a bal alsó sarokba lőtt (0–1). A szünetig mindkét gárda kialakított még helyzetet, gól azonban nem született.

A szünetben négyet cserélt Benítez (Roberto Mancini csak később váltott), két új játékosa pedig hamar összehozott egy gólt. Az 56. percben Lucas Vázquez jobb oldali beadására érkezett Varane, és bár a labda kicsit mögé jött, így is megoldotta és a kapuba lőtte a labdát (0–2).

Igyekezett szépíteni az Inter, de betalálni nem tudott, helyette kapott egy újabb gólt. Az Isco helyére beálló James Rodríguez tíz perccel beállása után, a 88. percben gyönyörű szabadrúgásgólt lőtt, beállítva ezzel a 0–3-as végeredményt.

NEMZETKÖZI BAJNOKOK KUPÁJA
INTERNAZIONALE–REAL MADRID 0–3 (0–1)
INTERNAZIONALE:
Handanovic – Montoya (Santon, 67.), Ranocchia, Murillo (Andreolli, 67.), J. Jesús – Brozovic (Gnoukouri, 53.), Kondogbia, Hernanes (Guarín, 66.) – Kovacic – Palacio (Longo, 68.), Icardi
REAL MADRID: Navas (Casilla, 59.) – Danilo (Carvajal, 62.), Pepe (Nacho, a szünetben), Ramos (Varane, a szünetben), Marcelo (Arbeloa, 63.) – Casemiro, Kroos (L. Silva, 62.) – Isco (James, 78.), Bale (L. Vázquez, a szünetben), Ronaldo (Cserisev, a szünetben) – Jesé (Lazo, 78.)
Gólszerző: Jesé (29.), Varane (56.), James (88.)


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik