Marseille: „Ez elfogadhatatlan!” – Villas-Boast felfüggesztették

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2021.02.02. 17:11
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Marseille hivatalos honlapján megjelent közlemény szerint felfüggesztették állásából André Villas-Boast a csapat vezetőedzőjét, a portugál tréner hozzáállása ugyanis a vezetőség szerint elfogadhatatlan.

Mint arról beszámoltunk, a Celtictől hétfőn kölcsönvett korábbi francia utánpótlás-válogatott középpályás, a 24 éves Olivier Ntcham szerződtetése jelentette az utolsó cseppet a portugál tréner poharában. a Celtictől hétfőn kölcsönvett korábbi francia utánpótlás-válogatott középpályás, a 24 éves Olivier Ntcham szerződtetése jelentette az utolsó cseppet a portugál tréner poharában.

„Olyan döntés született, amelynek nem voltam részese, a reggeli lapokból tudtam meg, hogy leigazoltuk. Erre a játékosra én korábban nemet mondtam. Nem volt a listánkon. Nem akartam őt! Nem értek egyet a klub politikájával, ezért felajánlottam a lemondásomat” fakadt ki André Villas-Boas a Lens elleni bajnoki alkalmából tartott keddi sajtótájékoztatón.

Villas-Boas őszintén vállalta a véleményét, ki is rakták (Fotó: AFP)
Villas-Boas őszintén vállalta a véleményét, ki is rakták (Fotó: AFP)

És a klub nem is várt sokat, kedd délután hivatalos közleményben tudatta, felfüggesztették a portugál edzőt, akire fegyelmi eljárás vár.

„A klub elfogadhatatlannak tartja azokat a megjegyzéseket, melyeket André Villas-Boas tett a sajtótájékoztatón együttesünk új szerzeményéről, valamint Pablo Longoria sportigazgatóról” – áll a Marseille közleményében, amelyben azt írják, elkerülhetetlenné vált ez a lépés.


Az első hírek arról szóltak, hogy már nem Villas-Boas a Marseille edzője, de a klub beszámolója szerint a fegyelmi eljárás végéig nem döntenek az edzőváltásról.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik