K. D. 2019.12.12 18:34 Frissítve: 2019.12.12 18:44

Futball: terhes lett a csapat elnökének lánya, kirúgták a játékost…

Miután terhes lett a klub elnökének lánya, azonnal szerződést bontottak egy futballistával a szlovén másodosztályú labdarúgó-bajnokságban. És ahogy azt sejteni lehet, a két hír között bizony van összefüggés...

 

A ghanasoccernet.com arról ír, hogy a futballista a neve elhallgatását kéri, mivel nem szeretné, ha a szlovéniai balhé rányomná a bélyegét a karrierjére.

„Hároméves szerződést írtam alá a csapatnál, de néhány hete bajba kerültem, mikor kiderült, hogy a barátnőm terhes. Ő ugyanis a klub elnökének a lánya” – mondta a labdarúgó.

A játékos állítása szerint semmi előjele nem volt annak, hogy szerződést akarnak bontani vele, csak és kizárólag a lánnyal való kapcsolatának „köszönheti”, hogy kirúgták.

A neve elhallgatását kérő futballista a FIFA-hoz akar fordulni az ügynökével (Fotó: ghanasoccernet.com)

„Az Isten szerelmére, egy felnőtt nőről van szó, a barátnőmről, akivel szeretjük egymást! Hogy tehetik ezt meg velünk? Nekem vissza kellett térnem Nigériába, őt pedig az édesapja letiltotta minden közösségi felületről, és a telefonját is elvette, így nem tudok sehogy kapcsolatba lépni vele. Fogalmam sincs, mi lesz vele és a gyermekemmel” – tette hozzá.

A szlovén másodosztályban egyébként összesen négy nigériai futballista szerepel: Bede Osuji, Temitope Nelson, Gerald Chiyoke és Sulaiman Adedoja, így a titkolózás ellenére nem lesz olyan bonyolult kideríteni, ki is a balhéba keveredett apuka.

2021.01.22 22:24:24

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK Talán soha, talán a nyáron, és Mbappé lesz az ára, egyelőre „csak” Allit és Keant vehetik meg.

2021.01.23 11:18:45

Minden más foci BOROS MIKLÓS, BACSKAI JÁNOS

Tizenkét hiányzó, hóemberek, Himnusz: kevesen fogadtak volna a szentgyörgyiek győzelmére.

2021.01.22 20:34:41

Minden más foci N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Akarjuk, nem akarjuk, üdvösnek tartjuk vagy sem e fordulatot, a futballról való beszédnek kisebb része az, ami a pályán megesik, igen nagy hányadát e virtuális tér inspirálja, befolyásolja, alakítja ma már.

2021.01.22 13:11:29

Minden más foci H. D.

Ramón Miérez duplázott, az NK Osijek gond nélkül nyert a Lokomotiva Zagreb otthonában.

2021.01.21 19:25:14

Minden más foci CSILLAG PÉTER

Ha létezik szerelem ember és város között... – exkluzív képgaléria a Maradona-királyság éveiről.