Évek óta pletykálnak a legjobb légiósok esetleges klubváltásáról; a 70 éves Klampár Tiborral beszélgettünk

Vágólapra másolva!
2023.04.28. 23:42
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:

Évek óta pletykálnak Szoboszlai Dominik és Szalai Attila esetleges klubváltásáról, amely immár Sallai Roland, Gazdag Dániel és Kerkez Milos esetében is felvetődött – ezt a témát járjuk körül Címlapsztorinkban. Ha a legmagasabb piaci értékű magyar labdarúgók átigazolnak a nyáron, vélhetően megdől az eddigi transzfercsúcs, de hogy az élmezőny átrendeződik, az biztos. A legnagyobb esély arra mutatkozik, hogy az eddigi csúcstartó, Szoboszlai Dominik a saját rekordját írja felül: a középpályásért 2021 januárjában 22 millió eurót fizetett az RB Leipzig az RB Salzburgnak; piaci értéke azóta gyakorlatilag megduplázódott.
Évek óta pletykálnak Szoboszlai Dominik és Szalai Attila esetleges klubváltásáról,
amely immár Sallai Roland, Gazdag Dániel és Kerkez Milos esetében is felvetődött – ezt a témát járjuk körül Címlapsztorinkban. Ha a legmagasabb piaci értékű magyar labdarúgók átigazolnak a nyáron, vélhetően megdől az eddigi transzfercsúcs, de hogy az élmezőny átrendeződik, az biztos. A legnagyobb esély arra mutatkozik, hogy az eddigi csúcstartó, Szoboszlai Dominik a saját rekordját írja felül: a középpályásért 2021 januárjában 22 millió eurót fizetett az RB Leipzig az RB Salzburgnak; piaci értéke azóta gyakorlatilag megduplázódott.

Formabontó újításokkal készülnek a szervezők a budapesti atlétikai világbajnokságra, amely Gyulai Márton, az eseményt szervező Budapest 2023 Nonprofit Zrt. sportszakmai vezérigazgató-helyettese szerint több szempontból is különleges lesz – elég, ha az impozáns kulisszákra gondolunk. A nemzetközi szövetség teljes mértékben támogatja a szervezők elképzeléseit, az újítások egyike például az lehet, hogy az eredményhirdetéseket formabontó módon nem a versenyszámok között, hanem a stadionon kívül, az esti programok felvezetéseként rendezik meg, így a nézők még a belépés előtt részesei lehetnek a ceremóniáknak.

Saját bevallása szerint a nyugdíjából nem élne meg, hogy ki tudja fizetni a rezsijét, még 70 évesen is asztalhoz áll. Nem tagadja, a meccsek már nehezére esnek, de szüksége van rájuk. Meg aztán még mindig szeret pingpongozni, ha nem játszana csapatban, most éppen a Budapest I/B 2-ben szereplő Petend-Shopsport SE-ben, akkor is hetente lemenne valamelyik terembe ütni kicsit. Állítja: ezt sohasem fogja abbahagyni. Képes Sport mellékletünkben Klampár Tiborral beszélgettünk, akit arról is megkérdeztünk, manapság is megismerik-e még az utcán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik