ESM-álomcsapat: Atlético: 5! Bayern, Barca: 1; Real Madrid: 0!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.04. 15:13
null
Az Atlético Madrid védelme a legnagyobb klasszisok életét is megkeseríti (Fotó: Action Images)
Az Európai Sport Média szervezet tagjai – köztük a Nemzeti Sport – szeptemberben is megválasztották a hónap álomcsapatát, amelynek gerincét az Atlético Madrid labdarúgói adják.

 

A spanyol bajnokságot vezető, a BL-ben a PSV-t és a Bayern Münchent is legyőző „matracosok” gyakorlatilag kisajátították a hátsó alakzatot, egyedül a barcás Sergi Roberto tudta megszakítani a sort.

Egyébiránt a katalánoktól egyedül ő került be a csapatba, de még így is több játékost adnak, mint a Real Madrid, amelyből senki sem fért be.

Egyértelműnek tűnt Kevin De Bruyne helye, őt nyolcan is a legjobbak közé válogatták, csapattársa, Sergio Agüero is bekerült a csapatba, a Bayern Münchent Joshua Kimmich képviseli. Rajtuk kívül még a Tottenhamet erősítő Szon Hung Min, a szintén atléticós Antoine Griezmann és a napolis Arkadiusz Milik tagja a gárdának.

A kilenc fellépésen 11-szer eredményes Edinson Cavaninak ezúttal csak három szavazat jött össze.

AZ ESM SZEPTEMBERI ÁLOMCSAPATA (4–3–3)
Jan Oblak (Atlético Madrid, 7 szavazat) – Sergi Roberto (Barcelona, 5), Diego Godín (Atlético Madrid, 5), Sztefan Szavics (Atlético Madrid, 5), Filipe Luis (Atlético Madrid, 5) – Kevin De Bruyne (Manchester City, 8), Szon Hung Min (Tottenham, 5), Joshua Kimmich (Bayern München, 4) – Arkadiusz Milik (Napoli, 5), Antoine Griezmann (Atlético Madrid, 5), Sergio Agüero (Manchester City, 4)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik