Edzősors: „Németországban teheneket küldünk ilyen pályára, nem focistákat” – Doll kifakadt

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.07.14. 14:56
null
Thomas Doll kifakadt a kupasorozat szervezőire (Fotó: AFP)
A Ferencváros korábbi vezetőedzője, a jelenleg az indonéz labdarúgó-bajnokságban szereplő Persija Jakartát irányító Thomas Doll egy sajtótájékoztatón adott hangot a nemtetszésének. A német tréner azt kifogásolta, hogy katasztrofális minőségű edzőpályán kellett dolgoznia csapatával Borneón, a Madura United elleni kupameccs előtt.

 

„Ezelőtt még sohasem láttam ilyet – idézte az express.de a szervezőket számonkérő 56 éves Thomas Doll. – Lehetetlen ezen a pályán edzést tartani. Szégyenletes, mert fennáll a sérülésveszély.”

A vezetőedző ezután erős hasonlattal állt elő: „Németországban teheneket küldünk ilyen pályára, nem pedig futballistákat.” Doll hozzátette, örül, hogy a csapatának csak néhány napot kellett ott edzenie.

Azt nem tudni, hogy a nem megfelelő felkészülés vezetett-e ahhoz, hogy a német szakember csapata mind a négy kupameccsét elveszítse, és pont nélkül, mínusz nyolcas gólkülönbséggel a B-csoport utolsó helyén végezzen.

Doll 2013 és 2018 között irányította a Ferencvárost, mellyel egy bajnoki címet és három Magyar Kupát nyert. Az exfutballista korábban Budapesten élt magyar feleségével és közös kislányukkal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik