DAC: hazaengedik a kórházból a meccsen összeesett játékost

DUDUCZ TIBORDUDUCZ TIBOR
Vágólapra másolva!
2022.07.01. 15:49
null
Sainey Njie elhagyhatja a kórházat (Fotó: dac1904.sk)
A DAC Paks elleni felkészülési mérkőzésén (1–3) összeesett Sainey Njiét péntek délután hazaengedik a kórházból – közölte a Nemzeti Sporttal a csallóközi labdarúgóklub.

 

Mint arról korábban beszámoltunk, a találkozó 40. percében az óriási, közel negyvenfokos kánikulában a hazaiak gambiai középpályása, Sainey Njie összeesett a pályán. A dunaszerdahelyi orvosi stáb gyors beavatkozása után a 20 éves játékost kórházba szállították, ahol az éjjel az intenzív osztályon maradt megfigyelés alatt.

„Sainey dehidratált volt, hősokkot kapott. A kórházban infúziós kezelésben részesült. Az állapota már stabil, ma délután hazaengedik őt” – mondta el a Nemzeti Sportnak Fegyveres Zsolt, a DAC csapatorvosa.

„Ilyen időpontban is lesznek a meccseink, úgyhogy ezt is ki kellett próbálni– jelentette ki a körülmények kapcsán Szánthó Regő, aki mind a négy felkészülési találkozón kezdő volt.– Még van egy hetünk a Cliftonville elleni kupameccsig, úgy érzem, felkészültek leszünk az idényre. Bízom benne, hogy a rossz főpróba után az előadás jó lesz”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik