L. M. 2022.05.22 16:43

Bulgária: berohant a pályára a tulajdonos, és eldöntötte, ki lövi a büntetőt – videó

Egészen szürreális eseményeknek lehettek szemtanúi azok a nézők, akik kilátogattak a bolgár első osztályú labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában megrendezett Carszko Szelo–Lokomotiv Szófia találkozóra. A biztos kiesés elől menekülő hazaiaknak az utolsó percben megítéltek egy büntetőt, amikor a csapat tulajdonosa berohant a pályára, és ő maga döntötte el, ki álljon a labda mögé.

 

A Carszko Szelo tulajdonosa nem szerette volna, hogy Yusupha Yaffa (balra) végezze el a büntetőt (Fotó: YouTube)

 

Nagy volt a tét a Carszko Szelo számára a bolgár Parva Liga 32. fordulójában. A csapat a játéknap előtt pontegyenlőséggel állt a tabella utolsó helyén, és egy esetleges győzelemmel megmenekülhetett volna a biztos kieséstől, mivel a ligában az utolsó előtti osztályozót játszik.

A Lokomotiv Szófia elleni találkozón már az első félidőben hátrányba került a hazai Carszko, viszont a hajrában egyenlíteni tudott. A mérkőzés 92. percében a játékvezető büntetőt ítélt a hazaiak javára. A csapat játékosa, Yusupha Yaffa már a büntetőpontra helyezte a labdát, amikor a tulajdonos, Sztojne Manolov berohant a pályára, hogy megfossza a lehetőségtől a gambiai csatárt. Kisebb dulakodás alakult ki, villant egy piros lap is, és a büntetőhöz végül a csapatkapitány, Martin Kavdaszki állt oda. A védő azonban nem tudta gólra váltani a tizenegyest, így maradt a döntetlen, ami egyet jelentett a Carszko Szelo kiesésével.

2022.06.25 09:14:28

Minden más foci SOMOGYI ZSOLT

Fülöpné Benjamin Gabriella: Hogyan lehetne az életünk ugyanolyan? Túlélni hogyan kell?

2022.06.25 22:08:41

Minden más foci GYŐRI FERENC

NS-VÉLEMÉNY. Tavaly nyáron súlyos örökséget vett át Konakov.

2022.06.25 22:08:41

Minden más foci SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Szükséges-e a sikeres edzői karrierhez a magas szintű játékosmúlt?