Bulgária: berohant a pályára a tulajdonos, és eldöntötte, ki lövi a büntetőt – videó

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2022.05.22. 16:43
null
A Carszko Szelo tulajdonosa nem szerette volna, hogy Yusupha Yaffa (balra) végezze el a büntetőt (Fotó: YouTube)
Egészen szürreális eseményeknek lehettek szemtanúi azok a nézők, akik kilátogattak a bolgár első osztályú labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában megrendezett Carszko Szelo–Lokomotiv Szófia találkozóra. A biztos kiesés elől menekülő hazaiaknak az utolsó percben megítéltek egy büntetőt, amikor a csapat tulajdonosa berohant a pályára, és ő maga döntötte el, ki álljon a labda mögé.

Nagy volt a tét a Carszko Szelo számára a bolgár Parva Liga 32. fordulójában. A csapat a játéknap előtt pontegyenlőséggel állt a tabella utolsó helyén, és egy esetleges győzelemmel megmenekülhetett volna a biztos kieséstől, mivel a ligában az utolsó előtti osztályozót játszik.

A Lokomotiv Szófia elleni találkozón már az első félidőben hátrányba került a hazai Carszko, viszont a hajrában egyenlíteni tudott. A mérkőzés 92. percében a játékvezető büntetőt ítélt a hazaiak javára. A csapat játékosa, Yusupha Yaffa már a büntetőpontra helyezte a labdát, amikor a tulajdonos, Sztojne Manolov berohant a pályára, hogy megfossza a lehetőségtől a gambiai csatárt. Kisebb dulakodás alakult ki, villant egy piros lap is, és a büntetőhöz végül a csapatkapitány, Martin Kavdaszki állt oda. A védő azonban nem tudta gólra váltani a tizenegyest, így maradt a döntetlen, ami egyet jelentett a Carszko Szelo kiesésével.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik