D. S. B.
2023.03.23 10:16

Besiktas: „Esik az eső, gondolom, ezért nem tudott eljönni” – edzője Dele Alliról

Mint arról beszámoltunk, a török élvonalban szereplő Besiktas vezetőedzője, Senol Günes közölte, az idény hátralévő részében nem számít az angol Evertontól kölcsönvett válogatott középpályásra, Dele Allira, aki a napokban Londonba utazott egy orvosi találkozóra, ám a csapat vezetőedzője szerint a játékosnak már vissza kellett volna térnie Isztambulba.

 

Dele Alli minden bizonnyal nem marad sokáig a Besiktasnál (Fotó: Getty Images)
 
Kitették a Besiktas keretéből az angol válogatott labdarúgót

A kora alapján mostanában lenne karrierje csúcsán, ehelyett a török Besiktasban sem játszik a 26 éves, 37-szeres angol válogatott középpályás, Dele Alli, akiről múlt héten úgy nyilatkozott edzője, a Besiktast irányító Senol Günes, hogy a labdarúgó nem érdemli meg, hogy játsszon, ezért a szakember az idény hátralévő részében nem számít az Evertontól kölcsönvett játékos szolgálataira.

A Tottenhamnél a 2018-as világbajnokság előtt berobbanó játékos a héten engedélyt kért és kapott klubjától, hogy Londonba utazzon egy orvosi találkozóra, ám – mint azt a The Telegraph megírta – Senol Günes most azt állítja, Alli nem reagál a telefonhívásokra.

Dele Alli Instagram-történetében reagált

A vezetőedző a válogatott szünetben egy kis szabadságot adott Allinak, aki lehet, hogy nem tér vissza a klubhoz, „mert esik az eső” – idézi Günest a The Telegraph.

„Dele Alli most nem tudott eljönni. Esik az eső, gondolom ezért nem tudott eljönni” – mondta Gunes, aki szerint Allinak már vissza kellett volna térnie Törökországba, és csak „kis szünetet” engedtek neki, ugyanakkor a játékos állítja, a klub hozzájárulásával utazott Angliába, s a hírek szerint csütörtökön (ma) már edzésre jelentkezik Isztambulban.

Alli később Instagram-oldalán posztolt. „Rengeteg üzenetet kaptam, ezért szeretnék tisztázni valamit. A klub engedélyt adott rá, hogy orvosi találkozón vegyek részt. Holnap a szokásos módon vissza kell mennem edzésre” – írta szerdán az angol labdarúgó, akit a Besiktas nem szeretne megtartani, így az nyáron visszatér az Evertonhoz, ahol kitöltheti 2024 nyaráig érvényes szerződését – amennyiben a liverpooliak nem adják ismét kölcsön őt.

2023.06.03 00:21:05

Minden más foci nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A Sevilla csodálatos európai szereplése és sebezhetetlen döntőbeli teljesítménye ugyanakkor nem izolált jelenség, hanem nyugodtan kijelenthető: spanyol sajátosság, s itt jön be a képbe az újrafogalmazott linekeri tézis szükségessége.

2023.06.02 19:26:22

Minden más foci nemzetisport.hu

Németország története során negyedszer lett kontinensünk legjobbja ebben a korosztályban.

2023.06.02 16:14:07

Minden más foci nemzetisport.hu

A Bordeaux mérkőzése szurkolóinak rendbontása miatt félbeszakadt – Bölöni lehet az egyetlen topligás magyar edzőnk.

2023.05.30 22:12:10

Minden más foci nemzetisport.hu

2023.05.28 18:34:41

Minden más foci nemzetisport.hu

Az Universitatea Craiova otthonában egy góllal nyerni tudott a Sepsi OSK, és így a kolozsváriak lettek bronzérmesek!