Argentína: „Messit edzeni hálátlan feladatnak tűnhet”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.03. 20:04
Tata Martino, a Barcelona labdarúgócsapatának korábbi vezetőedzője és az argentin válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya elmondta, nem könnyű az élete annak, aki a „világ legjobbjával”, Lionel Messivel dogozik.

„Mindig van valami baj, ha három gólt rúg, az a baj, ha egyet, az a baj, ha nem talál be, az a baj. Nem könnyű a világ legjobbját edzeni, hiszen a média folyamatosan kikezdi, hálátlan feladatnak tűnhet vele dolgozni" – értékelt a válogatott sajtótájékoztatóján Tata Martino, aki elmondta, nem aggódik amiatt, hogy a németek elleni „vb-döntő-visszavágón" nem léphet pályára a Barcelona kiválósága. Tata Martino, aki elmondta, nem aggódik amiatt, hogy a németek elleni „vb-döntő-visszavágón" nem léphet pályára a Barcelona kiválósága.

„Nincs mit tenni, a sérülés mindig benne van a futballban, majd a németek elleni találkozó után újra megvizsgálja a stáb, és eldöntik, mi lesz a sorsa – ezért felesleges velünk utazgatnia, majd az orvosok elrepülnek Barcelonába" – tette hozzá Martino.

Az argentinok – akik Messi mellett Ezequiel Garayt, Maxi Rodríguezt és Rodrigo Palaciót is nélkülözik – szerdán 20.45 órakor csapnak össze újra Németország legjobbjaival.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik