M. F. 2021.06.14 20:06 Frissítve: 2021.06.14 20:06

Ajánló: futballisták csodás felsőtesttel

Ma már rendkívül fontos, hogy egy profi labdarúgónak milyen a megjelenése. Az izmos felsőtest nemcsak látványos, hanem előny is a test test elleni küzdelemben. Íme három sztárfutballista!

 

A modern labdarúgás elengedhetetlen kelléke a közelharc. A mérkőzésen a játékosok rengeteget ütköznek, és egyáltalán nem mindegy, hogy az ilyen helyzetekből győztesként vagy vesztesként kerülnek ki. Ebből kifolyólag a profi focistáknak több figyelmet kell fordítaniuk felsőtestük fejlesztésére. A kigyúrt kar- és mellizom nemcsak a közelharcokban jön jól, de esztétikai látványnak sem utolsó. Ne felejtsük, egyre több hölgy néz labdarúgó-mérkőzéseket – többek között a most zajló Európa-bajnokságot is –, és ebben nagy szerep jut a focisták vonzó megjelenésének.

Bár nem várhatjuk el a játékosoktól, hogy úgy nézzenek ki, mint a pankrátorok, egy magára valamit is adó focista állandóan karbantartja izmait. A következőkben eláruljuk, hogy három kiváló labdarúgó – akik pályára lépnek az Eb-n is –, Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski és Marcus Rashford milyen módszerekkel építette fel és trenírozza a felsőtestét. Három játékos, három megközelítés. Nézzük, ki milyen utat választott!

Cristiano Ronaldo

Köztudott, hogy az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus sztárja rendkívül sokat ad a megjelenésére. Ez nemcsak abban nyilvánul meg, hogy mindig tökéletesen belőtt frizurával jelenik meg még az edzéseken is, hanem hogy izmosra gyúrta felsőtestét. Megvolt rá az oka, hiszen gyerekkorában nem sok jóval kecsegtették.

„Tizenkét évesen azt mondták, bár nagyon tehetséges vagyok, a véznaságom miatt sohasem lesz belőlem profi labdarúgó. Egy életre belém vésődött ez a mondat, és elhatároztam, a jövőben több figyelmet szentelek a testemnek” – emlékezett vissza.

A teljes cikket elolvashatja a csupasport.hu weboldalon!

2021.07.20 22:51:40

Minden más foci N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. A fizika törvényeit lehetetlen fölülírni ugyanis. Ergo: a valóban jól elvégzett 11-est képtelenség védeni. A rosszul rúgottból lehet gól, lesz is számos alkalommal, ha a kapus rossz irányt fog, szinte mindig.

2021.07.19 10:08:22

Minden más foci nemzetisport.hu

A világ topcsapatai és értékes nyeremények várják a szurkolókat a Puskás Akadémián. (x)

2021.07.17 11:26:39

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

NYÁRI ÁTIGAZOLÁSOK, 2021. Botrányos idény után remekel a piacon az OM, Pavón, Ben Arfa és Diego Costa érkezhet még.

2021.07.17 18:41:18

Minden más foci TŐKE JÁNOS (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Balazs a rossz kapuba talált be, Lukics kihagyott, majd értékesített egy tizenegyest.

2021.07.16 20:45:43

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

Elkezdődött a horvát bajnokság, az Osijek nekilátott, hogy megtörje a Dinamo Zagreb hegemóniáját.