Edzősors: Andrea Pirlo egy idény után távozik török csapatától

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.05.25. 09:01
null
Véget ért Andrea Pirlo isztambuli kalandja (Fotó: Getty Images)
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Süper Lig) érdekelt Fatih Karagümrük a hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy közös megegyezéssel felbontotta vezetőedzője, Andrea Pirlo szerződését.

„Mivel a következő idényben már nem folytathatjuk a közös munkát Andrea Pirlóval és stábjával, úgy döntöttünk, hogy hamarabb elengedjük őket, hogy így megtervezhessék jövőjüket. A maradék időben szeretnénk megnyerni a hátralevő meccseinket, s majd ennek függvényében tervezzük meg a saját jövőnket. Nagyon örülünk annak, hogy ezt az idényt Pirlóval a kispadon tölthettük el, és hálásak vagyunk neki mindazért, amit a klub érdekében tett. A legjobbakat kívánjuk neki a jövőre nézve” – olvasható az isztambuli klub közleményében.

A 44 éves korábbi középpályás 2022 júniusában ült le a Karagümrük kispadjára, amelyet 36 tétmérkőzésen irányított. Pirlo mérlege ezeken a találkozókon 13 győzelem, 12 döntetlen, 11 vereség volt, s három fordulóval a bajnokság vége előtt a tabella 9. helyére kormányozta az isztambuli kiscsapatot.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik