Videó: a legérzékenyebb ponton térdelte meg a játékvezető a labdarúgót

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.04.02. 13:28
null
Lucas Romerót megtérdelte a játékvezető az América és a León meccsének hajrájában (Fotó: Getty Images)
Nem mindennapi jeleneteket tartogatott a mexikói labdarúgó-bajnokság legutóbbi játéknapjának két mérkőzése, a Club América és a León, illetve az Atlas és a Guadalajara találkozója.

A 13. fordulóban a León az első félidő hosszabbításában szerzett vezetést a Club América otthonában, de a térfélcsere után a házigazda megfordította a találkozót. A vendégek azonban nem adták fel és egy 94. percben szerzett góllal egyenlítve pontot mentettek csapatuknak. 2–2

A hajrában a vendégek tömegesen reklamáltak Fernando Hernández Gómez játékvezetőnél, aki számos próbálkozása ellenére nem tudta lenyugtatni az argentin Lucas Romerót, ezért más eszközökhöz folyamodott és térddel a legérzékenyebb ponton találta el a játékost.



Az Atlas és a Guadalajara összecsapása is sok izgalmat hozott, ugyanis a vendégek már 2–0-ra vezettek a 31. percben, a házigazda azonban a szünetig ledolgozta hátrányát. A második félidőben a Guadalajara újabb gólt szerzett, de Alexis Vega találata nem nyerte el a hazai szurkolók tetszését, akik söröspohárral dobták arcon a vendégcsapat csatárát.



Az Atlas három perccel később egyenlített és 3–3-as döntetlenre végzett a Guadalajarával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik