Eurofutball: Moniz a három büntetőt befújó bírót kritizálta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.29. 15:33
Ricardo Moniz, a lengyel élvonalbeli Lechia Gdansk labdarúgócsapatának vezetőedzője kiakadt Szymon Marciniak játékvezetőre, aki a Wisla Kraków elleni hazai bajnokin (2–2) három büntetőt ítélt meg (igaz, ebből kettőt a Lechiának). A kikötővárosi csapat döntetlenjével lemaradt a nemzetközi kupaszereplésről.

„Nagyon csalódott vagyok, legfőképpen azért, mert az Európa-ligáért küzdöttünk, és nem sikerült. Nehéz mérkőzés volt, fáradtak voltunk és nagyon meleg is volt. Az első félidőben gyengén játszottunk, majd a fordulás után feljavultunk – mondta Ricardo Moniz a Wisla Kraków elleni bajnoki után. – Három, négy, majd öt támadóval küzdöttünk. A játékvezető hibázott a vendégek büntetőjénél. Több ilyen helyzetet láttam már, amikor ezért nem ítéltek tizenegyest. Nem volt fair döntés.”Ricardo Moniz a Wisla Kraków elleni bajnoki után. – Három, négy, majd öt támadóval küzdöttünk. A játékvezető hibázott a vendégek büntetőjénél. Több ilyen helyzetet láttam már, amikor ezért nem ítéltek tizenegyest. Nem volt fair döntés.”

A Lechia Gdansk a rájátszás utolsó fordulójában a Górnik Zabrzéhoz látogat, és ha nyer, a negyedik helyen végez a bajnokságban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik