Lovrencsics bebelsőzte, C. Ronaldót kiszórta a bíró - vasárnapi videók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.03. 10:34
Számos mérkőzést játszottak vasárnap Európa-szerte. Angliában a Liverpool 1–1-es döntetlent játszott a Gera Zoltánt is a soraiban tudó West Bromwich Albion otthonában. Németországban a címvédő Bayern München öt gólt szerzett odahaza, három kapufa mellett. A Lech Poznan csapatában Lovrencsics Gergő is betalált, míg a Real Madrid nem tudott nyerni Bilbaóban a lelkes hazaiak ellen, 1–1 lett a vége, Ronaldót kiállították. Összefoglalók.

A West Bromwich Albion hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Liverpoollal, míg az Arsenal 2–0-ra legyőzte odahaza a Crystal Palace-t.

West Bromwich Albion–Liverpool 1–1

Arsenal–Crystal Palace 2–0


Arsenal 2-0 Crystal Palace All Goals by all-goals

Németországban a címvédő, bajnokaspiráns Bayern München az Eintracht Frankfurtot fogadta az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának záró mérkőzésén, és könnyed, öt nullás győzelmet aratott.

Bayern München–Eintracht Frankfurt 5–0




A Napoli futballistái hatalmas hibáikkal szinte magukat verték meg Bergamóban, az Atalanta 3–0-ra nyert, míg a Juventus 3–1-re legyőzte hazai pályán az Internazionale együttesét.


Chievo–Lazio 0–2



Atalanta–Napoli 3–0

Serie A: Atalanta 3-0 Napoli (all goals... by tapchibongda-TVL

Juventus–Internazionale 3–1


Juventus 1 - 3 Internazionale All Goals and... by gerviinho

A Lovrencsics Gergőt végig a soraiban tudó Lech Poznan 2–1-es győzelmet aratott a cseh élvonalban élen álló Sparta Praha felett felkészülési mérkőzésen.

A listavezető Ajax 1–1-es döntetlent játszott az Utrecht otthonában.

Utrecht–Ajax 1–1

Az Atlético Madrid hazai pályán magabiztos, 4–0-s győzelmet aratott a Real Sociedad felett, így megelőzte az 59 fordulón keresztül vezető Barcelonát. A Real Madrid viszont maradt a harmadik helyen, miután 1–1-es döntetlent játszott az Athletic Bilbao vendégeként, Cristiano Ronaldót a 76. percben kiállították. Az Elche otthon tartotta a három pontot az Almería ellen.

Elche–Almería 1–0



Atlético Madrid–Real Sociedad 4–0



Athletic Bilbao–Real Madrid 1–1


Athletic Bilbao 1-1 Real Madrid All Goals by all-goals

C. Ronaldo kiállítása

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik