Videó: megtörten értékelt az U17-es válogatott csapatkapitánya az Eb-búcsú után

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2023.05.24. 08:37
A magyar válogatott 4–2-re kikapott Írországtól az U17-es labdarúgó Európa-bajnokság A-csoportjának 3., záró fordulójában, így kiesett. A találkozó után Kern Martin csapatkapitány válaszolt az újságírók kérdéseire.

Kern Martin csapatkapitány – nem meglepő módon – láthatóan megtörten értékelt.

„Rendkívül csalódottak vagyunk, hiszen véget ért egy álom, az utazás, a hazai Európa-bajnokság. Szerettünk volna többet adni a szurkolóknak, magunknak és minden magyarnak, aki szurkolt nekünk. Egyébként úgy gondolom, hogy nagyot küzdöttünk a második félidőben, de ez sajnos kevés volt. Az első félidőben meg tudták szerezni a vezetést, kétgólos előnyre is szert tettek. Úgy gondolom, hogy abból nagyon nehéz felállni. Sikerült szépíteni, de kevés volt.”

Videónkban keressük a játékossal a választ arra, miért ragadtak be mindegyik meccs elején, ami az utolsó kettőn gólban is megmutatkozott. Kiderül, volt-e gond a motivációval, majd Kern értékeli az egész Eb-t, és azt is elárulja, mit tanultak a tornán.

BELVON: MOST BIZTOS MINDENKI AZT MONDJA, MIRŐL BESZÉL EZ AZ EDZŐ, DE…

U17-ES EURÓPA-BAJNOKSÁG
3. (UTOLSÓ) FORDULÓ
Írország–Magyarország 4–2 (3–1)
Felcsút,Pancho Aréna,2577néző.Vezette:Karaoglan (török)
Írország:Healy – Grante, Babb, O'Sullivan – Kehir, Akachukwu, Turley, Negry-McGrath, Orazi (Murray, 88.) – Melia (Okosun, 67.), Razi (Moore, 75.).Szövetségi edző:Colin O'Brien
Magyarország:Yaakobishvili – Girsik, Umathum, Kaczvinszki, Hornyák (Burghart, 76.) – Varga Zétény (Demkó, 86.), Fenyő (Szabó Sz., a szünetben), Kern, Németh H. (Somfalvi, 76.) – Simon B., Molnár Cs. (Vidnyánszky, 76.).Szövetségi edző:Belvon Attila
Gólszerző:Kehir (5., 61.), Melia (24., 31.), ill. Grante (10. – öngól), Kern (71.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik