H. Á. 2022.06.23 09:17

NS-jótékonyság: nemes gesztus a németek és az angolok ellen is betaláló Nagy Zsolttól

Nagy Zsolt, a Puskás Akadémia válogatott játékosa volt a TV2 Mokka című adásának vendége. A 29 éves futballista a Németország ­(1–1) és az Anglia (idegenben 4–0) elleni Nemzetek Ligája-meccsen egy-egy gólt szerzett. A két meccs után licitre bocsájtja egy válogatott mezét, a befolyt összeget beteg gyermekek gyógyítására ajánlja fel.

 

Beteg gyerek gyógyíttatására fordítja a mezből
befolyt összeget Nagy Zsolt (középen)
A felcsúti csapatot irányító Hornyák Zsolttal a televíziós stúdióba érkező labdarúgó az adásban elmondta: szeretné jótékony célra felajánlani a válogatottban viselt dresszét. Licitálni lehet a 18-as számú mezre, és a bevételt beteg gyermekek gyógyítására ajánlja fel.

 

2022.06.21 23:56:34

Magyar válogatott CSINTA SAMU

ALAPVONAL. A természeti népek többnyire emberfeletti magyarázatokat keresnek a sohasem látott, csodaszámba menő eseményekre. Én találkoztam a csoda emberi léptékű magyarázatával is. Kolbászt evett, sört ivott, és a futballról mesélt.

2022.06.21 23:51:16

Magyar válogatott DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Nagy Zsolt nekem kissé olyan, mint a másik oldalon Fiola Attila.

2022.06.18 21:06:07

Magyar válogatott THURY GÁBOR

ALAPVONAL. Minden afelé visz, hogy túllépjek nem a tegnapon, hanem már a mán, még akkor is, ha igenis abból kellene táplálkozni. Mégis azt mondom, csak mi tehetünk azért, hogy ez ne így legyen. Hogy azok a fiatalok, akik televízióban látták az angol–magyart, személyesen ott lehessenek a Puskás Arénában az ő magyar–szovjetjükön.

2022.06.17 23:53:29

Magyar válogatott BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Mindez azonban kevés lett volna. Nem vitás, hogy az egyértelműen esélytelenebb, gyengébb félnek erőn felüli, rendkívüli teljesítménnyel kell kirukkolnia, szellemi, lelki, fizikai csúcson kell járnia – de mindez még csak a csoda szükséges, ám nem elégséges feltétele. Dávid emberfeletti diadalához Góliát »emberalatti« produkciója is társul.

2022.06.15 22:33:37

Magyar válogatott DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Nem tudom, az angolban megvan-e ez a mondás vagy annak variációja, most mindenesetre tökéletesen ideillik: Isten nem ver bottal! A magyar válogatott tagjai ugyanis nem ültek fel semmilyen provokációnak, sőt, megacélozták a szívüket a nemtelen támadások, s ott ütöttek, ahol a legjobban fáj: a pályán. Nincs rá jobb szó, egyszerűen megalázták Angliát a wolverhamptoni 4–0-val.