Válogatott: „A kis Magyarország visszatért az európai futballszínpadra”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.26. 14:18
A magyar labdarúgó-válogatott másodedzőjét, Andreas Möllert a ma délutáni Eintracht Frankfurt–Dortmund bajnoki kapcsán kérdezte a Frankfurter Rundschau, miután korábban mindkét csapatban futballozott. A szakember volt csapatai mellett a magyar válogatottról is szót ejtett.

„Ez egy abszolút jó év volt számunkra, fantasztikus. A kis Magyarország ismét visszatért az európai futballszínpadra" – beszélt büszkén Möller a Frankfurter Rundschaunak a magyar nemzeti csapatról.Frankfurter Rundschaunak a magyar nemzeti csapatról.

A cikk kiemeli, hogy a magyar nemzeti csapat nyári, nyolcaddöntős Eb-szereplését egy német szakmai trió irányította, hiszen Bernd Storck szövetségi kapitány és Andreas Möller másodedző mellett Holger Gehrke kapusedző is tagja a szakmai stábnak.

Möller kapcsán az írás megjegyzi, hogy még két évig, 2018-ig szól a szerződése Magyarországon, a szakember pedig a vb-selejtezőkkel kapcsolatban mondja, hogy tavasszal folytatnunk kell az építkezést, miután az őszi meccsek után nem állunk igazán jól a csoportunkban (a 12 pontos Svájc és a 9 pontos Portugália mögött a 3. helyet foglaljuk el hét ponttal).

A frankfurti születésű, és a profi pályafutását az Eintrachtnál is kezdő Möller a szombaton 15.30-kor kezdődő Frankfurt–Dortmund meccs kapcsán elmondta, mindkét korábbi csapatáért dobog a szíve, így kiegyezne egy döntetlennel.

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik