„Nem vetettem meg az alkoholt, és huszonöt évig bagóztam”

Vágólapra másolva!
2015.09.10. 13:35
null
Kardos József előretekint (Fotó: Szabó Miklós)
Az augusztusban szívinfarktust kapó Kardos József Balatonfüreden lábadozik, de az Újpest és a magyar válogatott korábbi labdarúgója már a rehabilitációja utáni életét tervezi.

 

 

„Nem érdemes sajnáltatni magam. Néhányszor összeomlottam a kórházban, de mindig arra jutottam, Kard, ha hülye vagy, halj meg! Megmondták, hogy ne dohányozz, nem hallgattál a szép szóra. Nem vetettem meg az alkoholt, és huszonöt évig bagóztam. Pedig szóltak, ne tegyem, mert szűk az érrendszerem, de ügyet sem vetettem rá. Fiatalon kit érdekel ez? Szórakoztunk, jól éreztem magam, népszerű voltam. Persze tudtam, ezért egyszer fizetnem kell. El is jött a napja. Pedig négy éve egy kortyot sem ittam, és egy szálat sem szívtam, de nem ez számít, hanem az az időszak, amíg füstöltem” – nyilatkozta a Blikknek Kardos József.

Ötvenöt évesen érez magában annyi erőt, hogy újra dolgozzon, tervei szerint iskolában tanít majd, ifjúsági csapatot edz, és továbbra is ellenőr marad a hazai mérkőzéseken.

„Dolgozni akarok, nem iszom, nem dohányzom, bízom benne, hogy jól leszek – mondta a 33-szoros válogatott korábbi újpesti kedvenc. – Vegetálni nem fogok, alig várom, hogy vége legyen a rehabilitációnak, és teljes életet élhessek.”

HA BŐVEBBEN IS KÍVÁNCSI RÁ, MI VAN KARDOS JÓZSEFFEL, KERESSE A NEMZETI SPORT SZOMBATI HOSSZABBÍTÁS MELLÉKLETÉT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik