Lengyelország: klubot vált a magyar légiós, hazatér

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.06. 19:43
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint távozik a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Cracoviától Litauszki Róbert. Úgy tudjuk, a védő megegyezett klubjával 2019 nyaráig szóló szerződésének felbontásáról, így szabadon igazolhatóvá válik.

Litauszki Róbert menedzsere, Panicos Makedonas érdeklődésünkre megerősítette, hogy a rutinos belső védő távozik lengyel klubjától, a Cracoviától. Hét Újpesten eltöltött év után szerződött tavaly nyáron Lengyelországba Litauszki. A 27 éves hátvéd a nemrég véget ért szezonban mindössze öt meccsen kapott lehetőséget (összesen 400 percet töltött a pályán) a Cracoviában.Hét Újpesten eltöltött év után szerződött tavaly nyáron Lengyelországba Litauszki. A 27 éves hátvéd a nemrég véget ért szezonban mindössze öt meccsen kapott lehetőséget (összesen 400 percet töltött a pályán) a Cracoviában.

A több játéklehetőség reményében a váltás mellett döntött. Menedzsere elárulta: magyar klubokkal tárgyalnak a folytatásról, ám azt egyelőre nem tudni, hogy visszatér-e Újpestre, vagy máshová szerződik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik