Légiósok: Koszta Márk az orosz élvonalban folytatja – hivatalos

Vágólapra másolva!
2022.09.05. 10:39
null
Koszta Márk az orosz élvonalban folytatja (Fotó: torpedo.ru)
Megalapozottnak bizonyultak a napokban az orosz sajtóban megjelentek: Koszta Márk az orosz labdarúgó-bajnokság élvonalába, a Torpedo Moszkvába igazolt – a klub bejelentette a magyar támadó szerződtetését.

 

Koszta Márk néhány hete, Ádám Martin szerződtetésekor távozott a dél-koreai Ulszan Hyundaitól,azóta szabadon igazolható volt.

A korábban több NB I-es csapatban (Zalaegerszeg, Mezőkövesd, Budapest Honvéd, Újpest) futballozó Koszta hét meccsen lépett pályára az Ulszanban, a találkozókon három gólt szerzett.

A Torpedo nagy múltú klub, 1924-ben alapították, a szovjet bajnokságot háromszor, a kupát hétszer nyerte meg, aztán 2006-ban kiesett az orosz élvonalból. A 2014–15-ös idényre visszakapaszkodott a Premjer-ligába, de újra kiesett, megjárta a harmadik vonalat is, mígnem az idén újra visszajutott.

A moszkvai klub a mostani kiírás első hét fordulójában csupán egy pontot gyűjtött, négy gólt szerzett és tizennyolcat kapott – hétfő este a még veretlen Rosztov ellen próbál meg javítani hazai pályán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik