Légiósok: fél év után véget ért a kaland, távozik a támadó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.11. 08:31
Fél év után távozik Thaiföldről, a Sisaket FC-től Csiki Norbert, az MTK korábbi támadója.

„Hiszem, hogy minden okkal történik – írta Csiki az Instagram-oldalán. – Nem akarok belemenni a részletekbe. Csodálatos hat hónap volt, szeretnék köszönetet mondani mindenkinek a sok szeretetért és támogatásért, a legjobbakat kívánom nektek! Ki tudja, lehet, hogy egy nap visszatérek.”Csiki az Instagram-oldalán. – Nem akarok belemenni a részletekbe. Csodálatos hat hónap volt, szeretnék köszönetet mondani mindenkinek a sok szeretetért és támogatásért, a legjobbakat kívánom nektek! Ki tudja, lehet, hogy egy nap visszatérek.”

Csiki az MTK-ban nevelkedett, kölcsönben játszott Angliában az Oldham Athleticben 2009-ben, de 2015 nyaráig a kék-fehérek játékosa volt. Fél évvel ezelőtt írt alá a Sisakethez, amelynek színeiben 13 bajnokin két gólt szerzett.

i believe that everything happens for a reason. don't wanna go into details.it's been an amazing six months,i want to say thank you to everyone for all the love and support what I got here.i wish you all the very best,the future is unpredictable,i might come back one day. The Best Fans Ever,i love you guys Sisaket Fc su su #goodbye #love

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik