Légiósok: „Dzsudzsák középszerű, nem értem, mit keresett a Dinamónál”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.21. 08:00
Szergej Kirjakov, az orosz első osztályú Dinamo Moszkva volt játékosa, a Szport-Ekszpressz című lap szakértője élesen bírálta Dzsudzsák Balázst, a klub korábbi labdarúgóját, aki nemrég a török élvonalbeli Bursasporhoz szerződött.

Dzsudzsák Balázs 2012 januárjától futballozott a Dinamo Moszkvánál, s többnyire alapember volt csapatában. A júliusban érkező Andrej Kobelev vezetőedzőnél azonban kegyvesztett lett, és a Bursasporhoz távozott.

„Az én szememben Dzsudzsák középszerű játékos – idézi a Szport-Ekszpressz Szergej Kirjakovot, aki hozzátette, Valbuena távozásának cseppet sem örült, ám Dzsudzsák klubváltását nem bánja. – Őszintén szólva nem értem, Dzsudzsák hogy futballozhatott egy olyan nagy kaliberű egyesületben, mint a Dinamo Moszkva. A képességei alapján talán az Amkar vagy a Kubany Krasznodar lenne megfelelő csapat a számára. Azt akartam, hogy minél előbb eladjuk, s ez így is történt.”

Tisztelt olvasóink!

Eredeti cikkünkben az idézetet – tévesen, fordítási hiba következtében – Andrej Kobelev vezetőedzőnek tulajdonítottuk. A Szport-Ekszpresszben megjelent idézetet a Dinamo Moszkva klublegendának számító csatára, Szergej Kirjakov mondta.

A 8.00-kor megjelent cikket javítottuk, az idézetet korrigáltuk.

A hibáért a szerkesztőség nevében elnézést kérünk.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik