Légiósok: Csiki Norbert a Sisaket új 10-ese, indulhat a kaland!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.18. 15:39
null
Csiki Norbert a Sisaketnél (Fotó: Sisaket FC)
Mint arról a Nemzeti Sport Online vasárnap beszámolt, Csiki Norbert, az MTK volt támadója Thaiföldön, a helyi Premier League-ben szereplő Sisaket FC-ben folytatja labdarúgó-pályafutását. A Sisaket FC hétfőn hivatalos honlapján jelentette be az átigazolást.

A 24 éves magyar támadónak az NB I-ből is lettek volna ajánlatai, ám ő mindenképpen légiósnak akart állni, így szerződése lejárta után szabadon igazolhatóvá vált és csapatot keresett – végül a thai Premier League-ben szereplő Sisaket ajánlatát fogadta el.

A Sisaket FC a tizennyolc csapatos thai Premier League előző idényében a 13. helyen végzett. A klub vezetőedzője a korábban az Olympiakoszt is irányító szerb Bozsidar Bandovics. A 2009-ben alapított csapat a tízezres befogadóképességű Sri Nakhon Lamduan Stadionban játssza hazai mérkőzéseit.

A thai élvonal 2016-os idénye február 27-én rajtol. A bajnokságban minden csapat korlátozott légióskvótával rendelkezik – öt külföldit alkalmazhat –, a Sisaket Csiki szerződtetése előtt három helyet töltött be, a brazil Victor Amaro, a bolgár Ljuben Nikolov és a nigériai Adefolarin Durosinmi került a csapathoz.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik