Légiósok: Bese Barnabás csapata nagy győzelmet aratott

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2020.09.12. 22:32
null
Bese Barnabás is érkezik a győztes gólt szerző Kamal Sowah köszöntésére (Fotó: AFP)
Bese Barnabás csapata, a Leuven 1–0-ra legyőzte a patinás, eddig veretlen Standard Liege-t a belga labdarúgó-bajnokság 5. fordulójának szombati játéknapján.


Bese Barnabás végigjátszotta a mérkőzést, amelyet a 60. perctől emberelőnyben futballozó hazai csapat a ghánai Kamal Sowah hajrábeli góljával nyert meg. Öt forduló után Beséék nyolc ponttal állnak, a Standard 10-et gyűjtött.

CIPRUS. Lang Ádám is végig a pályán volt az Omoniában, amely 1–1-et játszott az Anorthoszisz elleni rangadón. A hazaiak az első félidő hajrájában egyenlítettek tizenegyesből – a magyar légiós szabálytalanságát követően: egy fejpárbajnál Lang hátulról meglökte ellenfelét, a játékvezető büntetőt ítélt. Szalai Attila kispados volt az Apollonban; csapata 1–0-ra megverte a Pafoszt, és hét ponttal az élre állt. A szintén veretlen Omonia öt pontot szerzett eddig.

LANG ÁDÁM SZABÁLYTALANSÁGA

LENGYELORSZÁG. Vida Kristopher végig a pályán volt a Piast Gliwicében, amely két vereség után megszerezte első pontját a lengyel élvonalban: a magyar légiós csapata az eddig szintén pont nélküli Warta vendégeként játszott 0–0-t. Tamás Márk kispados volt a Slask Wroclawban a hazai pályán 3–3-ra végződő, Lech Poznan elleni csatában.

AUSZTRIA. Mester Csaba kezdőként 64 percet játszott a lecseréléséig az Austria Wien második csapatában, amely 1–1-re végzett a Juniors OÖ vendégeként a másodosztály szombati nyitányán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik