Légiósok: „Az egyik legjobb játékosunk; Szalai Attilának maradnia kell”

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2021.07.12. 12:03
null
Szalai Attila kulcsszerepet játszhat a bajnoki cím megszerzésében (Fotó: AFP)
A Fenerbahce új vezetőedzője, Vítor Pereira szerint az isztambuli klubnak mindenképpen meg kell tartania Szalai Attilát, ha bajnoki címet szeretni nyerni.

 

A 23 éves magyar válogatott védő januárban írt alá a Fenerhez, amelynél gyorsan alapemberré vált: 21 bajnokin három góllal és remek teljesítménnyel segítette csapatát. Az Európa-bajnokságon is nagyszerűen futballozó védőre több klub is felfigyelt, többek között szóba hozták az Aston Villával, a Leicester Cityvel, a West Ham Uniteddel, az Atalantával, az Atlético Madriddal és a Sevillával is.

Korábbi hírek szerint a Fenerbahce 25 millió euró alatt nem szeretné eladni Szalait, ám könnyen lehet, hogy még ekkora összegért sem válna meg tőle.

„Szeretnénk megnyerni a bajnokságot. Szalai Attila az egyik legjobb játékosunk, fontos szerep vár rá az aranyéremig vezető úton, s ezért szükségem van rá. Persze sokan érdeklődnek iránta, de maradnia kell, mindegy, hogy milyen jó ajánlatot tesznek érte” – mondta Vítor Pereira, a Fenerbahce július elején kinevezett edzője a török Fanatiknak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik