Légiósok: agyrázkódása után a jövő héten térne vissza Kecskés

Vágólapra másolva!
2022.10.27. 20:25
null
A magyar válogatott védő egy héten belül újra pályán lehet (Fotó: Nemzeti Sport, archív)
Kecskés Ákos, az osztrák élvonalbeli LASK magyar válogatott labdarúgója agyrázkódását követően a jövő héten térne vissza.
A védő – aki múlt kedden szenvedett sérülést csapata kupamérkőzésén – az M1 aktuális csatornának csütörtökön elmondta: rövid időt töltött egy bécsi a kórházban, ahonnan hazaszállították. Hozzátette: jobban van, és változatlanul otthon tartózkodik.

„Már megkezdtem a mozgásokat a fizioterapeutákkal, remélhetőleg egy héten belül a pályán lehetek újra”–
nyilatkozta. Kecskés kifejtette: a történtekről semmilyen emlékképe sincs, csak az ambulancián tért vissza a tudata.

„Utána kaptam az infókat, hogy egy labda talált el, ha jól tudom, kicsit a halántékomon, valószínű ez okozhatta a súlyosabb agyrázkódást. Van egy protokoll, amit szerdán kezdtem el, és valószínű a jövő hétig elnyúlik. Utána tudok visszatérni” – közölte.

Beilleszkedésével kapcsolatban kifejtette: már ment az osztrák pontvadászat, amikor kisebb Achilles-ín-sérüléssel megérkezett új klubjához.

„Ezt egy hónapig kezeltük, amíg végre százszázalékos állapotba kerültem, így nem volt egyszerű ez a váltás. Aztán pont amire kezdtem volna magam jól érezni, jött ez a sérülés vagy inkább baleset. Mondhatjuk, hogy nem a legegyszerűbb időszakot éltem át” – nyilatkozta.

A védő múlt kedden kezdőként lépett pályára a Floridsdorfer AC ellen 2–1-re megnyert mérkőzésen az Osztrák Kupa nyolcaddöntőjében, és a 74. percben kellett lecserélni.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik