Légiósok: Szalai hétfőn esik át az orvosi vizsgálaton a Hoffenheimnél – NS-infó

Vágólapra másolva!
2023.07.22. 20:55
null
Szalai Attila isztambuli időszaka véget ért (Fotó: Getty Images)
Hamarosan lezárulhat Szalai Attila hosszú ideje húzódó átigazolási ügye. A 25 éves magyar válogatott belső védő lapunk értesülései szerint hétfőn esik át az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon a német élvonalban (Bundesliga) érdekelt Hoffenheimnél, s ezután aláírja szerződését.

 

Tudomásunk szerint az előző idényt a Bundesliga 12. helyén záró klub valamivel több mint 15 millió eurót fizet a Fenerbahcénak Szalai játékjogáért, de ez az összeg bizonyos teljesítménybónuszok révén további ötmillióval nőhet, az orvosi vizsgálatokra pedig hétfőn kerül sor.

A magyar válogatottban alapembernek számító bekk klubváltásáról már régóta lehetett olvasni a nemzetközi sajtóban, számos topligás csapat is érdeklődött iránta. Sokáig úgy tűnt, hogy az Union Berlin lehet a befutó, ám ezt német források múlt héten cáfolták.

Július 19-én sajtóhírekre hivatkozva írtuk meg, hogy a Hoffenheim ajánlatot tett a válogatott játékosért, s egy nappal később a Fenerbahce hivatalos közleményben jelezte: a magyar labdarúgó engedélyt kapott arra, hogy tárgyalásokat folytasson az átigazolásáról.

Pénteken Florian Plettenberg révén újabb sajtóhír érkezett Szalairól: úgy tudja, körülbelül 12 millió eurót fizethet érte a Hoffenheim – ez az összeg végül információink szerint kicsit több mint 15 millióra módosult.

Szalai már a klubjától is elbúcsúzott, s a Hoffenheim felé vette az irányt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik