Légiósok: német, dán és ausztrál érdeklődés Bajner iránt

Vágólapra másolva!
2018.08.22. 21:14
Az elmúlt szezont a Borussia Dortmund II-es csapatánál töltő Bajner Bálint augusztus 31. után szabadon igazolhatóvá válik, és a rangado.hu információja szerint a magyar támadó iránt német, dán, ázsiai és ausztrál labdarúgóklubok is érdeklődnek. 

Bajner Bálint korábban Angliában, Belgiumban és Olaszországban is légióskodott, majd tavaly nyáron került (vissza) a Borussia Dortmund II-es csapatához, amelynél azonban egy sérülés miatt csak a tavasszal tudott pályára lépni. A honlapnak adott interjúban a 27 éves csatár elmondta, hogy izgalmas kihívás lenne Ausztráliában vagy Ázsiában futballozni.tavaly nyáron került (vissza) a Borussia Dortmund II-es csapatához, amelynél azonban egy sérülés miatt csak a tavasszal tudott pályára lépni. A honlapnak adott interjúban a 27 éves csatár elmondta, hogy izgalmas kihívás lenne Ausztráliában vagy Ázsiában futballozni.

A játékos azt is elárulta, hogy két, általa nagyra becsült edző is megkereste a napokban, hogy amennyiben Magyarországon vagy külföldön munkát kapnak a jövőben, szívesen dolgoznának vele együtt.

A korábbi sajtóhírek után most biztossá vált, hogy távozik a Borussiától: Bajnerrel augusztus utolsó napján bont szerződést a Dortmund, addig is edzhet a csapattal a magyar játékos, hogy minél jobb állapotban kerüljön leendő együtteséhez.

„Örökké hálás leszek nekik, amiért megtalálták a sérülésem okait, és segítettek fizikailag top állapotba hozni. Azt hiszem, mondanom se kell, egy labdarúgónak mekkora élmény és lehetőség a fejlődésre minden nap, amit egy ilyen fantasztikus klubnál eltölthet” – mondta Bajner a rangado.hu-nak.

A támadó sorsa egy-két héten belül eldőlhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik