V. Á. 2021.06.12 12:05 Frissítve: 2021.07.05 15:59

NB II: tehetséges kapussal erősített a Vasas

Uram János a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasasban folytatja a pályafutását – jelentette be az angyalföldi klub honlapja.

 

Uram János (jobbra) Békéscsabáról érkezik a Vasashoz (Fotó: vasasfc.hu)

Békéscsabáról igazolt kapust a Vasas. A 20 éves Uram János 2023. június 30-ig írt alá a fővárosi együtteshez – olvasható a klub honlapján. A 192 centiméter magas játékos 30 alkalommal védett eddig az NB II-ben, 5-ször pedig a Magyar Kupában.

„Uram János ösztönös tehetség, a posztján elengedhetetlenül fontos kiváló idegrendszerrel és a sport iránti feltétlen alázattal. Fiatal kora ellenére már némi felnőttrutinnal is rendelkezik, többek között az előző szezonban ellenünk is meggyőzően bizonyította a rátermettségét. Tekintettel arra, hogy a fiatal magyar kapusnemzedék egyik legnagyobb ígérete, számos lehetőség közül választhatott, melyek közül a Vasas ajánlatát fogadta el. Előző klubjában lejárt a megállapodása, így átigazolási díj nélkül tudtuk szerződtetni őt. Varga Donát mellett a második olyan igazolásunk a nyári átigazolási szezonban, akivel a jövőt igyekszünk építeni és csapatunk fiatalítására törekszünk” – mondta el Nagy Miklós, a Vasas sportigazgatója.


„Nagyon nagy lehetőségként tekintek arra, hogy a Vasasnál védhetek, boldog vagyok, hogy egy ekkora múltú klub játékosa leszek. Éppen ezért sokat várok saját magamtól és csapatunk következő idénybeli szereplésétől is. A szerződéssel megváltozik az életem, a következő időszak más lesz, mint ami eddig volt. Szeretnék minél hamarabb bemutatkozni a csapatban, és nem titkolt célom, hogy a jövőben válogatott kapus is lehessek“
– nyilatkozta a fiatal futballista a Vasas honlapján.

2021.07.06 10:08:01

Labdarúgó NB II CS. M.

Az NB I-ből a 2020–2021-es idény végén kiesett Budafok a III. Kerültei TVE ellen lép pályára az első fordulóban.

2021.06.04 11:35:40

Labdarúgó NB II MALONYAI PÉTER

A Vasas elnöke feljelenti klubját, a csapat nem játszhat otthon, az adósság örök…