NB II: hat labdarúgó távozását jelentette be a Kozármisleny

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2022.06.26. 19:21
null
A fehér mezes Turi Tamás hosszabbított (Fotó: <a href="http://www.kozarmislenyfc.hu/" target="_blank">Kozármisleny FC)</a>
A csapatot öt éve erősítő Turi Tamás és a három éve igazolt Berdó Máté is meghosszabbította szerződését a Kozármislennyel – tudtuk meg az NB II-be tavasszal feljutó klub hivatalos honlapjának vasárnapi híréből, amelyben hat játékos távozásáról is olvashatunk.

 

Kozics Barna követte Aczél Zoltán vezetőedzőt a III. Kerületi TVE-be, és nem marad a baranyai csapatban a kapus Pacéka Norbert, valamint Horvát Gábor, Kiszely Dominik, Loch Péter és Takács Martin sem.

A kozármislenyiek vasárnapi bejelentéséből kiderül az is, hogy hat játékos érkezéséről már megállapodtak: „Lesz köztük visszatérő, korábbi mislenyi labdarúgó, rutinos, NB I-et megjáró játékos, lesz ugyancsak NB I-ben megforduló, de NB II-es szinten rutinos futballista és tehetséges fiatal egyaránt” – hogy kik ők, a következő napokban kiderül.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KOZÁRMISLENYNÉL
Érkezők:
Távozók: Kozics Barna (III. Kerületi TVE), Wittrédi Dávid (III. Kerületi TVE), Horvát Gábor (?), Kiszely Dominik (?), Loch Péter (?), Pacéka Norbert (?), Takács Martin (?)

 

 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik