NB II: Budaörsről és Dorogról igazolt középső védőt a Csákvár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.18. 15:14
Két középső védő, Csató Martin és Tányéros Ádám is a labdarúgó NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvárban folytatja pályafutását – számolt be róla a klub honlapja.

A 28 éves Tányéros Ádám a Vác színeiben mutatkozott be az NB II-ben, a piros-kékektől az akkor még szintén másodosztályú Kozármislenyhez vezetett az útja, az elmúlt öt esztendőt a Budaörsnél töltötte. A zöld-feketék színeiben majdnem 150 bajnokin szerepelt és csapatkapitány is volt.

A 24 éves Csató Martin a Győri ETO-nál nevelkedett és 18 évesen mutatkozott be az NB II-ben. Rövid, siófoki és mezőkövesdi kitérőt követően Dorogra szerződött, ahol három évet húzott le. Több mint száz másodosztályú bajnokin futballozott. Csató Martin futballista családból származik, édesapja, Csató Sándor több mint 350 élvonalbeli meccsen lépett pályára a Békéscsaba, a Győri ETO és a Videoton színeiben.

Ők a Csákvár első nyári érkezői, korábban csak távozók voltak a Fejér-megyei klubtól: Baranyai Ádám, Csonka Bonifác, Daróczi Zoltán, Dulló Martin, Molnár Csaba és Tóth Balázs is elhagyta a klubot.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A CSÁKVÁRNÁL*
Érkezők: Csató Martin (Dorog), Tányéros Ádám (Budaörs)
Távozók: Baranyai Ádám (Kisvárda), Csonka Bonifác (Csíkszereda), Daróczi Zoltán (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza, onnan Vasas),Dulló Martin (?), Hermány Bence (Vasas ?), Molnár Csaba (Budaörs), Tóth Balázs (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik