NB II: befejezte pályafutását a válogatott középpályás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.22. 20:16
A 39 esztendős Polonkai Attila befejezte pályafutását és már munkába is állt a Puskás Akadémia edzői stábjában – számolt be róla a Csákvár honlapja.

A háromszoros válogatott középpályás tavaly nyáron érkezett a Puskás Akadémiától a Csákvárhoz kölcsönbe, de már nem játékosként, hanem trénerként tért vissza a felcsútiakhoz.

A 39 éves Polonkai Attila a Csákvár és a Puskás Akadémia mellett pályafutása során szerepelt a Vasasban, a REAC-ban, Újpesten és Székesfehérváron is.

A csákváriakhoz kapcsolódó hír még, hogy Ivor Horvat, Major Barnabás, illetve Molnár Tibor sem a keret tagja már, ugyanakkor várhatóan hétfőn dől el a sorsa a több NB II-es klub által csábított Oldal Tibornak, illetve Máté Jánosnak.

Továbbra is kérdéses azonban, hogy mi lesz Tar Zsolttal – a védőnek NB I-es kérője van, az NSO úgy tudja, hogy ez a Paks –, a kölcsönben Csákváron szerepelt Rétyi Tamással, valamint a januári térdsérüléséből lábadozó Gajda Márkóval.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A CSÁKVÁRNÁL*
Érkezők:
Távozók: Bokros Szilárd (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza), Ivor Horvat (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza), Király Botond (Vasas – kölcsönből vissza), Major Barnabás (szabadon igazolható), Molnár Tibor (szabadon igazolható, Dorog?), Oldal Tibor (?), Polonkai Attila (befejezte pályafutását)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik