F. B. 2020.11.16 16:35 Frissítve: 2020.11.16 16:47

DVSC: kikerült a karanténból Kondás, újra a csapattal van

Visszatért a karanténból a DVSC NB II-es labdarúgócsapatának vezetőedzője, a koronavírus-fertőzésen áteső Kondás Elemér – számolt be róla a klub honlapja.

A karantén alatt sokat gondolkodhatott Kondás Elemér (Fotó: Tumbász Hédi)

 

A járványügyi helyzet a Loki életét is nagyban befolyásolja, a csapatnak többek között a koronavírussal megfertőződő Kondás Elemér vezetőedzőt is nélkülöznie kellett, de a tréner most már visszatérhetett a gárdához.

„Köszönöm, jól vagyok, szerencsére súlyosabb tüneteim nem voltakecsetelte a klubhonlapon a  szakember. – Rosszul viseltem a kötelező karantént, ami érthető, hiszen meccseink voltak, én pedig nem lehettem ott a csapat mellett. Alig vártam, hogy kiszabaduljak, és a srácokkal lehessek. Természetesen a forró drót élt minden alkalommal, de nyilván más például Facetime-on értekezni, mint személyesen kommunikálni. Nem volt soha ilyesmi még edzői pályafutásom alatt; rendkívül szokatlan volt a szituáció, mivel eltiltva sem voltam. Egyszer egy Ligakupa-meccsen valamit szóvá tettem, emiatt a játékvezető a lelátóra küldött, de akkor sem meszeltek el. Nagyon élvezem a munkát, még ebben a speciális helyzetben is. Többen kompenzációs edzéseket végeznek, abszolút személyre szabottan – attól függően, ki mikor tért vissza. Talán jobban állunk, mint az elmúlt hetekben, amikor szinte keresni kellett az együttesbe a játékosokat. A sűrű meccsterhelés miatt egyértelmű, hogy a jövő héten csak taktikai és regeneráló gyakorlásra lesz időnk, kondicionális munkát csak ezekben a napokban tudunk végezni.”

Az NB II tabelláját 37 ponttal, négypontos előnnyel vezető Loki vasárnaptól kezdődően egy hét alatt három bajnokit játszik: először a Csákvárhoz látogat, jövő szerdán a Szentlőrincet fogadja, majd jövő hét vasárnap a Haladáshoz utazik.

2021.01.13 22:24:46

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

ALAPVONAL. Vajon egy tíz-húsz éve megszűnt csapat emlékét őrző, faluvégi enyészetnek átadott futballpálya továbbra is „szent térnek” számít-e, vagy már lehet rá hordani trágyát, bontott téglát, tört betoncsövet?

2021.01.02 08:27:03

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER (szöveg), ÁRVAI KÁROLY (fotók)

Megszűnt csapatok legendái Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből, a fehérgyarmati járásból.

2020.12.17 13:01:53

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT, PÓSFAI GYULA

A koronavírus-járvány közrejátszott több csapat helyezésében • Elfogadhatóan teljesített a Szentlőrinc, gyengén a DEAC.

2020.12.14 11:01:04

Labdarúgó NB II KVANDUK BENCE

Egy pontot tudott otthon tartani az őszi szezon utolsó meccsén a Pécs, de így is a második helyre lépett.