Újpest: 36 millió forintért jött a bosnyák szélső - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.30. 00:05
A sport.ba oldal úgy értesült, hogy az élvonalbeli Újpest FC labdarúgócsapata 120 ezer eurót (mintegy 36 millió forintot) fizetett Asmir Suljicért a bosnyák FK Sarajevónak. Amint arról korábban már beszámoltunk: a 21 éves szélső 2016. június 30-ig írt alá a lila-fehérekhez.

„Volt pár ajánlatom, de azt hiszem, hogy a lehetőségeim közül a legjobbat választottam – nyilatkozta a bosnyák labdarúgó. – Amikor a stadionban jártam, pozitív atmoszférát éreztem, tudom, hogy a karrierem érdekében a legjobb döntést hoztam. Remélem, hogy meg tudom hálálni a bizalmat, és sok örömet szerzek a szurkolóknak.”

Suljic elmondta: nehéz döntést hozott meg, amikor elhatározta, hogy három szép idény végén elhagyja a szarajevóiakat, és nagyra értékeli a klub azon erőfeszítéseit, amelyek a megtartására irányultak. Kifejezte háláját azért, amit kapott, és amit edzőitől tanult.

Suljic minden valószínűség szerint szombaton lép pályára utoljára az FK Sarajevóban – legalábbis egy darabig –, századik bajnokiján éppen a szarajevói rivális Olimpichez látogatnak. A szélső természetesen úgy készül, hogy győztes meccsel búcsúzik a társaktól és a szurkolóktól. Az átállásra sok ideje nem marad: szerdán már Ligakupa-mérkőzés vár az Újpestre, a másodosztályú Szolnokot fogadják a lilák, akár az új bosnyák szerzemény is bevethető lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik