K. B.
2023.03.30 11:09 Frissítve: 2023.03.31 08:37

Sportrádió: Maradt bennünk hiányérzet – Dibusz az El-búcsúról

A Sportrádió reggeli műsorában a Ferencváros és a magyar válogatott kapusa, Dibusz Dénes volt Risztov Éva, valamint Somogyi Zsolt vendége.

Dibusz Dénes az „EL-HŐSÖK” című kiállításon (Fotó: Koncz Márton)

 

Mint megírtuk, „EL-HŐSÖK” címmel időközi kiállítás nyílt a Ferencváros Európa-liga-szerepléséről a Groupama Arénában található Fradi Múzeumban. Az októberig megtekinthető kiállítást szerdán Kubatov Gábor, az FTC elnöke nyitotta meg, s az elsők között tekintette meg Sztanyiszlav Csercseszov, valamint Dibusz Dénes.

 
Ez a kiállítás az »úgyse fog menni« embereknek szól – Kubatov Gábor

Utóbbi a Sportrádióban így nyilatkozott a tárlatról és a csapat történelmi El-szerepléséről: „Nagyon felemelő érzés volt belépni a terembe. Előjöttek az emlékek, élmények, amikor a képsorokat újranéztem és elolvasgattam, milyen összefoglalókat írtak a mérkőzéseinkről. Emlékezetes csoportkörös szereplés volt, megannyi szép élmény fűződik hozzá. Jó szívvel néztem végig a kiállítást, és idéztem fel újra ezeket a pillanatokat. Azt nem lehet elvitatni, hogy hatalmas dolgot értünk el, de azért maradt bennünk hiányérzet, hogy a nyolcaddöntőt nem tudtuk még szorosabbá tenni. A két mérkőzést látva szerintem nem volt esély a továbbjutásra, de az benne lehetett volna, hogy a játék képét tekintve picit közelebb kerüljünk a Leverkusenhez.”

Dibusz Dénes a válogatottról, a Ferencvárosról és a magánéletéről is mesélt Risztov Évának és Somogyi Zsoltnak a Sportreggelben. A teljes beszélgetést ide kattintva hallgathatja meg.

2023.06.09 23:54:39

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Kegyetlen látvány volt, amikor Marco Rossi (nem a miénk...), a Genoa akkori középpályása és csapatkapitánya begyűjtötte a pályán a dresszeket társaitól, akik szépen sorban, engedelmesen átnyújtották neki. Nem lehet szebben mondani: azokban a pillanatokban aljasul, csoportosan, mindenki szeme láttára megerőszakolták a futballt.

2023.06.09 23:23:16

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2023.06.06 23:26:34

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A KTE-sikeredző, Szabó István neve már az NB II-es szereplés idején is ott volt a HLSZ Év szakvezetője jelöltlistáján. Az persze más kérdés, hogy másodosztályú edzőként akkor legfeljebb rivalizálhatott és nyilván nem versenyezhetett a válogatottat az Eb-szereplésig vezető szövetségi kapitánnyal, Marco Rossival.

2023.06.03 00:11:45

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Hogy hogyan és ki miatt alakult így, azt nehéz szétszálazni.

2023.06.01 22:48:55

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Mindig van egy center, akire kijön a figura.

Ajánló beállításra vár