Sportrádió: Maradt bennünk hiányérzet – Dibusz az El-búcsúról

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2023.03.30. 11:09
null
Dibusz Dénes az „EL-HŐSÖK” című kiállításon (Fotó: Koncz Márton)
A Sportrádió reggeli műsorában a Ferencváros és a magyar válogatott kapusa, Dibusz Dénes volt Risztov Éva, valamint Somogyi Zsolt vendége.

 

Mint megírtuk, „EL-HŐSÖK” címmel időközi kiállítás nyílt a Ferencváros Európa-liga-szerepléséről a Groupama Arénában található Fradi Múzeumban. Az októberig megtekinthető kiállítást szerdán Kubatov Gábor, az FTC elnöke nyitotta meg, s az elsők között tekintette meg Sztanyiszlav Csercseszov, valamint Dibusz Dénes.

Utóbbi a Sportrádióban így nyilatkozott a tárlatról és a csapat történelmi El-szerepléséről: „Nagyon felemelő érzés volt belépni a terembe. Előjöttek az emlékek, élmények, amikor a képsorokat újranéztem és elolvasgattam, milyen összefoglalókat írtak a mérkőzéseinkről. Emlékezetes csoportkörös szereplés volt, megannyi szép élmény fűződik hozzá. Jó szívvel néztem végig a kiállítást, és idéztem fel újra ezeket a pillanatokat. Azt nem lehet elvitatni, hogy hatalmas dolgot értünk el, de azért maradt bennünk hiányérzet, hogy a nyolcaddöntőt nem tudtuk még szorosabbá tenni. A két mérkőzést látva szerintem nem volt esély a továbbjutásra, de az benne lehetett volna, hogy a játék képét tekintve picit közelebb kerüljünk a Leverkusenhez.”

Dibusz Dénes a válogatottról, a Ferencvárosról és a magánéletéről is mesélt Risztov Évának és Somogyi Zsoltnak a Sportreggelben. A teljes beszélgetést ide kattintva hallgathatja meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik