NB I: ha már légiós, legyen ilyen! Újra remekelt a Videoton-csatár

Vágólapra másolva!
2016.12.05. 16:32
null
Lazovics (a labdával) remek igazolás volt a Videotonnak (Fotó: Koncz György)
Nyerni tudott Debrecenben a Videoton, amely ismét uralja az InStat-adatok alapján összeállított álomcsapatunkat. A székesfehérváriak csatára, Danko Lazovics nem először bizonyítja, hogy ilyen légiósokat érdemes szerződtetni, de a forduló legjobbja nem ő, hanem egy MTK-játékos lett.

A 15. forduló után ismét, immár harmadszor lett Kovácsik Ádám(295-ös InStat-index) a legjobb kapus, aki a DVSC ellen nem kapott gólt. Ahogy a múlt héten, úgy most is az álomcsapatban találhatjuk Szolnoki Rolandot(307), aki mellett az MTK kapujába találó Poór Patrik (288) került be.

Újonc az összeállításunkban Djordje Kamber (278), aki védőként betalált a Gyirmót kapujába. A védelemben még Hangya Szilveszter(279) kapott nálunk helyet, a két szűrő pedig Anel Hadzic(282) és a DVTK-nak betaláló Berecz Zsombor(293) lett.

A támadók közül Holender Filip(275) is gólt lőtt a Gyirmótnak, Kanta József (321), a forduló legjobbja pedig gólpasszt adott az Újpest ellen, amelynek színeiben Balogh Balázs(286) készített elő egy találatot az 1–1-re végződő találkozón.

A hétvége legjobb csatára Danko Lazovics(274) lett, aki nagyon formába lendült, hét gólnál jár, az előző öt fordulóból pedig háromszor is bekerült álomcsapatunkba. Ha már légiósokat igazol egy klub, ilyeneket érdemes!

A 18. FORDULÓ INSTAT-ÁLOMCSAPATA
Kovácsik Ádám (Videoton, 295-ös InStat-index) – Szolnoki Roland (Videoton, 307), Djordje Kamber (Honvéd, 278), Poór Patrik (MTK, 288), Hangya Szilveszter (Vasas, 279) – Anel Hadzic (Videoton, 282), Berecz Zsombor (Vasas, 293) – Holender Filip (Honvéd, 275), Kanta József (MTK, 321), Balogh Balázs (Újpest, 286) – Danko Lazovics (Videoton, 274)

Az InStat-index az InStat statisztikai elemzőrendszer egy játékosra vonatkozó teljes teljesítménymutatója. Ez az összes megmozdulás indexe alapján jön ki, de a posztspecifikus mutatók súlyozottan szerepelnek a rendszerben (így például egy védőnél a párharcok, egy támadónál a kulcspasszok, lövések számítanak jobban).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik