S. G. 2017.08.08 10:20 Frissítve: 2017.08.08 10:35

NB I: BL-főtáblára igyekvő klub jelentkezett Sallai Rolandért

A Nemzeti Sport információi szerint nemcsak a görög Panathinaikosz, hanem a ciprusi APOEL is bejelentkezett Sallai Rolandért, a Puskás Akadémia 20 éves labdarúgójáért, aki az elmúlt szezonban az olasz Palermóban szerepelt kölcsönben, és pillanatnyilag Felcsúton edz.

Sallai Roland mindenképpen külföldön folytatná pályafutását (Fotó: AFP)

 

Az APOEL 26 aranyérmével rekordbajnok Cipruson, a legutóbbi öt kiírást megnyerte, és a cseh Slavia Praha lesz az ellenfele a BL-selejtező playoffkörében – azaz legrosszabb esetben az El-ben lesz főtáblás.

„Vannak álmaim, és nem is szeretnék lemondani róluk, de a helyzet nem ilyen egyszerű – mondta a Nemzeti Sportnak a karrierjét mindenképpen külföldön folytatni szándékozó Sallai Roland. – A menedzsereim folyamatosan tárgyalnak a jövőmről, egyeztetnek, ajánlatokat hallgatnak meg, és előfordul, magam is az újságokból értesülök róla, mikor melyik csapattal hoznak hírbe. Egyelőre nincs konkrétum, velem még senki sem tárgyalt. Csupán egyvalami biztos: hiányzik a játék.”

„Számomra egy a fontos, a fiam fejlődése – mondta Sallai Tibor, az egykori kiváló NB I-es labdarúgó, a háromszoros válogatott Roland édesapja. – Olyan helyre kell mennie, ahol rendszeresen játéklehetőséghez jut, ahol megbecsülik. A Palermo visszavinné, sőt kivásárolná Rolit, de azt hallottam, a vételárban messze állnak egymástól az álláspontok. A döntés a fiam kezében van. Kapkodni nem szabad, de egy-két héten belül megoldást kell találni, mert Rolinak játszania kell, hogy újra bizonyíthasson.”

2021.04.10 23:24:27

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Elkészül majd a ferencvárosi gálavacsora.

2021.04.10 13:49:19

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), ORBÁN ISTVÁN (percről percre)

A Ferencváros a következő fordulóban teheti biztossá bajnoki címét, de az éremátadás biztosan nem a Kisvárdán lesz.

2021.04.10 13:49:15

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS (összefoglaló), PÓSFAI GYULA (percről percre)

Nikolics az első, Petrjak a második félidőben duplázott, megvan Szabics Imre első sikere vezetőedzőként.

2021.04.10 13:46:58

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT (összefoglaló), KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN (percről percre)

A kiesés elől menekülő vendégek a 83. percben emberelőnybe kerültek, de ezt sem sikerült gólra váltani.