Miért kellett 10 perc után befejeznie Eldar Civicnek a rangadót?

Vágólapra másolva!
2021.12.04. 23:18
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

• Munkatársaink ott voltak az Üllői úton az OTP Bank Liga 15. fordulójának csúcstalálkozóján, az éllovas Ferencváros és a harmadik helyen álló Puskás Akadémia mérkőzésén. Beszámolónkból kiderül többek között az is, miért kellett 10 perc után befejeznie az FTC épp csak felépült bosnyák légiósának, Eldar Civicnek a meccset, és persze mindkét vezetőedző részletesen elemzi a látottakat.
• Munkatársaink ott voltak az Üllői úton az OTP Bank Liga 15. fordulójának csúcstalálkozóján,
az éllovas Ferencváros és a harmadik helyen álló Puskás Akadémia mérkőzésén. Beszámolónkból kiderül többek között az is, miért kellett 10 perc után befejeznie az FTC épp csak felépült bosnyák légiósának, Eldar Civicnek a meccset, és persze mindkét vezetőedző részletesen elemzi a látottakat.

• Határon túli összeállításunkból megtudhatják, hogy a magyarországi légiósok miként szerepeltek a szombati meccseken. A mérleg felemás: míg Hahn János gólt szerzett a Joao Janeiro irányításával újra nyerő Dunaszerdahely együttesében, az eszékiek játékosát, Kleinheisler Lászlót kiállították. Rangadót rendeztek a német Bundesligában, a Bayern München látogatott Dortmundba, és sorozatban hetedszer is legyőzte riválisát. Hogy miként alakult a csata, kiderül cikkünkből.

• A kínai kormány tulajdonában lévő Global Times magazin főszerkesztője, Hu Hszi-csin a hazájában letiltott közösségi platformon, a Twitteren reagált arra, hogy a WTA kivonul az országból a Peng Suaj korábbi páros világelső helyzetét övező bizonytalanság miatt. Hu élesen bírálja a WTA-t, a szervezet szerinte arra akarja kényszeríteni a teniszezőnőt, hogy „támogassa a nyugati világ kínai rendszer elleni támadásait”, és közben „megfosztja Penget a szólásszabadságtól”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik