S. T. J. 2021.12.04 23:18 Frissítve: 2021.12.05 23:50

Miért kellett 10 perc után befejeznie Eldar Civicnek a rangadót?

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

 

• Munkatársaink ott voltak az Üllői úton az OTP Bank Liga 15. fordulójának csúcstalálkozóján, az éllovas Ferencváros és a harmadik helyen álló Puskás Akadémia mérkőzésén. Beszámolónkból kiderül többek között az is, miért kellett 10 perc után befejeznie az FTC épp csak felépült bosnyák légiósának, Eldar Civicnek a meccset, és persze mindkét vezetőedző részletesen elemzi a látottakat.

• Határon túli összeállításunkból megtudhatják, hogy a magyarországi légiósok miként szerepeltek a szombati meccseken. A mérleg felemás: míg Hahn János gólt szerzett a Joao Janeiro irányításával újra nyerő Dunaszerdahely együttesében, az eszékiek játékosát, Kleinheisler Lászlót kiállították. Rangadót rendeztek a német Bundesligában, a Bayern München látogatott Dortmundba, és sorozatban hetedszer is legyőzte riválisát. Hogy miként alakult a csata, kiderül cikkünkből.

• A kínai kormány tulajdonában lévő Global Times magazin főszerkesztője, Hu Hszi-csin a hazájában letiltott közösségi platformon, a Twitteren reagált arra, hogy a WTA kivonul az országból a Peng Suaj korábbi páros világelső helyzetét övező bizonytalanság miatt. Hu élesen bírálja a WTA-t, a szervezet szerinte arra akarja kényszeríteni a teniszezőnőt, hogy „támogassa a nyugati világ kínai rendszer elleni támadásait”, és közben „megfosztja Penget a szólásszabadságtól”.

2022.01.22 21:23:17

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

2002-ben fennállása legnagyobb sikerét érte el a Zalaegerszeg: megnyerte a bajnokságot!

2022.01.20 16:07:35

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

Az InStat Sport összevetette a hazai bajnokság statisztikai mutatóit Európa élvonalával.

2022.01.19 16:14:56

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Nem ment a magyar bajnoknak Dunaszerdahelyen, kettő nullára nyertek Joao Janeiro legényei.

2022.01.18 23:32:13

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

ALAPVONAL. Józan belátás, végtelen türelem és tudatos közeledés segíthet megbirkózni a történelem súlyos örökségével, és legjobb hitünk ellenére sem lehetünk meggyőződve arról, hogy nemes futballszakmai törekvések átírhatják a sok évszázados társadalmi kódokat.