Munkatársunktól 2021.05.18 21:43 Frissítve: 2021.05.18 22:03

Mezőkövesd: a következő idényben is Pintér Attila irányít

A következő idényben is Pintér Attila irányítja az NB I-es idényt a nyolcadik helyen záró Mezőkövesd Zsóry FC-t. A Kuttor Attilát váltó korábbi szövetségi kapitány 2020 novembere óta vezeti az együttest.

 

Pintér Attila marad a Mezőkövesd edzője (Fotó: Földi Imre)

„Vezetőedzőnk szerződése még két évig érvényben volt, de a záradéka szerint minden évben, az idény után meg kell állapodnunk a folytatásról – mondta Tállai András, a mezőkövesdieket működtető gazdasági társaság elnöke. –  Ennek jegyében leültünk és úgy döntöttünk, hogy a soron következő idényben is együtt dolgozunk. A nyáron elsősorban magyar játékosokat kívánunk szerződtetni. A Pintér Attilával folytatott megbeszélés során konkrét nevek és elképzelések is elhangzottak. Ezeket támogatom, miként azt is, hogy a hazai futballistákra és ne a légiósokra építsük a jövőnket. Most az a legfontosabb, hogy a kapusposztra igazoljunk, hiszen Szappanos Péternek lejárt a szerződése, ő biztosan távozik. Egyébként minden csapatrészünket meg akarjuk erősíteni, és egyetlen célunk lesz a következő idényben: a bennmaradás kiharcolása.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MEZŐKÖVESD ZSÓRYNÁL
Érkezők: –
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Jagodics Márk (Budafoki MTE)?, Kotula Máté (Szolnoki MÁV FC)?, Torvund Alexander (Szentlőrinc), Varjas Zoltán (BFC Siófok)?
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –
Kiszemeltek: –
Távozók: Guzmics Richárd (áprilisban szerződést bontottak vele), Szappanos Péter (lejár a szerződése, Bp. Honvéd?)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: 

2022.05.16 23:16:03

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

NS-VÉLEMÉNY.Érvek szólnak mellettük – nem ellenérvek ellenük.

2022.05.15 22:46:05

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. S a gyors forgásba nagyszerű hajrája ellenére az MTK szédült bele.

2022.05.14 21:59:09

Labdarúgó NB I BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Itt van ellenben ma délután az MTK–Debrecen és a Puskás Akadémia–Honvéd kettős párviadal. A Honvéd előnye két pont, az MTK-é a semmiből visszatért remény és a nyerhetőbb mérkőzés. Akárhogy is, egyiküknek alá kell szállnia.