Munkatársunktól 2021.05.18 21:43 Frissítve: 2021.05.18 22:03

Mezőkövesd: a következő idényben is Pintér Attila irányít

A következő idényben is Pintér Attila irányítja az NB I-es idényt a nyolcadik helyen záró Mezőkövesd Zsóry FC-t. A Kuttor Attilát váltó korábbi szövetségi kapitány 2020 novembere óta vezeti az együttest.

 

Pintér Attila marad a Mezőkövesd edzője (Fotó: Földi Imre)

„Vezetőedzőnk szerződése még két évig érvényben volt, de a záradéka szerint minden évben, az idény után meg kell állapodnunk a folytatásról – mondta Tállai András, a mezőkövesdieket működtető gazdasági társaság elnöke. –  Ennek jegyében leültünk és úgy döntöttünk, hogy a soron következő idényben is együtt dolgozunk. A nyáron elsősorban magyar játékosokat kívánunk szerződtetni. A Pintér Attilával folytatott megbeszélés során konkrét nevek és elképzelések is elhangzottak. Ezeket támogatom, miként azt is, hogy a hazai futballistákra és ne a légiósokra építsük a jövőnket. Most az a legfontosabb, hogy a kapusposztra igazoljunk, hiszen Szappanos Péternek lejárt a szerződése, ő biztosan távozik. Egyébként minden csapatrészünket meg akarjuk erősíteni, és egyetlen célunk lesz a következő idényben: a bennmaradás kiharcolása.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MEZŐKÖVESD ZSÓRYNÁL
Érkezők: –
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Jagodics Márk (Budafoki MTE)?, Kotula Máté (Szolnoki MÁV FC)?, Torvund Alexander (Szentlőrinc), Varjas Zoltán (BFC Siófok)?
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –
Kiszemeltek: –
Távozók: Guzmics Richárd (áprilisban szerződést bontottak vele), Szappanos Péter (lejár a szerződése, Bp. Honvéd?)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: 

2021.06.09 21:15:35

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Habitusához közelebb áll, hogy a bajnoki címért küzd.

2021.06.06 22:04:49

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Peter Stögert is tisztelem, esetében egyelőre csak az eredményei miatt tehetem.

2021.05.26 23:08:37

Labdarúgó NB I SZÖLLŐSI GYÖRGY

A Puskás Akadémia elnöke, Mészáros Lőrinc a járvány viszontagságai ellenére minden idők legjobb felcsúti idényét értékelhette.