KTE: szerződést bont a csatár, valószínűleg Pakson folytatja

Vágólapra másolva!
2015.01.26. 08:56
Balázs Zsolt hétfőn felbontja a szerződését, majd távozik a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméttől. A támadó minden bizonnyal Pakson folytatja pályafutását.

Ahelyett, hogy a hétvégi edzőmeccsen Bebeto mellett szaporázta volna, a korlátnak támaszkodva szemlélődött. Némi meglepetésre búcsút int Kecskemétnek Balázs Zsolt, aki két és fél évnyi közös munka után úgy döntött, eljött az idő a váltásra – tudta meg a csakfoci.hu. Pontosabban a játékos és a klub közösen döntött így…csakfoci.hu. Pontosabban a játékos és a klub közösen döntött így…

„Hétfőn felbontjuk a szerződésemet – ismerte el a csatár, aki az ősszel a lilák egyik legjobbja volt, gólokat lőtt, gólpasszokat adott, lendületes futballjának nem egy pontot köszönhetett a csapat. – Egy ideje sejtettem, hogy klubváltás lesz a vége, hiszen a nyáron lejár a szerződésem a KTE-nél, így most olyan megoldást kerestünk, amellyel a klub mellett én is jól járok. Annak idején három évre köteleztem el magam az egyesülethez, amelyből két és fél esztendőt ki is töltöttem, rengeteget köszönhetek a klubnak. Jól éreztem magam a városban, rengeteg barátot szereztem, bánom, hogy lezárul egy fejezet az életemben. De pontosan tudom, valaminek a vége mindig valami újnak a kezdete.”

Az új állomáshely a Diósgyőr, Puskás Akadémia, Paks háromszögből kerül ki, és noha Balázs Zsolt babonából sem akarta elárulni, hol folytatja pályafutását, azt elismerte, a három klub közül az egyik lesz a befutó. A végállomás a Csertői Aurél által irányított Paks lehet, amely fél esztendővel a szerződés lejárta előtt nyomott áron juthat hozzá a lendületes futballistához.

„Itt volt az ideje a váltásnak – folytatta az ősszel három NB I-es gólig jutó csatár. – Kihívásra vágytam, hiszen az élvonalban eddig csupán Zalaegerszegen és Kecskeméten futballoztam. Az őszöm szerencsére meglehetősen jól sikerült, nem lehet más célom, mint az új klubomban ott folytatni, ahol decemberben Kecskeméten abbahagytam.”

Távozása jelentős érvágás lehet Bekő Balázs vezetőedzőnek, hiszen a 26 esztendős labdarúgó az elmúlt hónapokban húzóembere volt az együttesnek. Balázs Zsolt azért így sem félti a KTE-t, a bentmaradás alighanem már az ősszel eldőlt.

„Kint voltam a mérkőzésen, kíváncsi voltam a srácok első idei hazai fellépésére. A csapat azt nyújtotta, amit a legjobban tud, kontratámadásokra épített. Ez a taktika az ősszel remekül működött, nincsen ok a változtatásra. Nem féltem a csapatot, ha én távozom is, maradnak a keretben olyan labdarúgók, akik ugyanúgy képesek megoldani a feladatot. Bebetóval jól megértettük egymást elöl, az ősszel sok helyzetet alakítottunk ki, természetes, hogy a jövőben is figyelemmel követem majd a futballját. Beszéltem Bekő Balázzsal is, aki elmondta, sajnálja, hogy távozom, de ha úgy érzem, váltanom kell, megérti. Sok sikert kívántunk egymásnak, ki tudja, hogyan alakul az élet, dolgozunk-e még együtt a jövőben. Én örülnék neki, hiszen Bekő Balázs nagyszerű, dörzsölt szakember, akitől sokat lehet tanulni.”

Balázs Zsoltnak a tavasszal már alighanem Csertői Aurél utasításait kell végrehajtania.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KECSKEMÉTI TE-NÉL
Érkezők: Kovács Dániel (szabadon igazolható)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Beszterczei Attila (Tatabánya), Füredi Ádám (Balatonfüred), Laki Imre (Újbuda), Pölöskey Péter (Pécsi MFC, szabadon igazolható), Sztefan Radoja (szerb, szabadon igazolható – próbajáték), Nebojsa Szkopljak (szerb, Novi Sad – Szerbia)
Távozók: Balázs Zsolt (Paks?), Darko Pavicsevics (montenegrói, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Botka Endre (Bp. Honvéd)
Távozhatnak:
TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Balázs Zsolt (Kecskemét)
Távozók: Fiola Attila (PAFC)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Bartha László (érdeklődnek iránta: DVTK, Balikesirspor – Törökország), Kovács Gábor (érdeklődnek iránta: DVTK, Nyíregyháza, PAFC)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik